Sadri Alışık ve Çolpan İlhan Sergisi’ne duygusal açılış

Türk sinemasının efsaneleşmiş yıldızları Sadri Alışık ve Çolpan İlhan’ın hayatına dair özel eşyalarının yer aldığı ve Ankara’da ilk kez yapılan serginin açılışı Kerem Alışık’ın katılımı ile ANKAmall’da gerçekleşti.

Sadri Alışık ve Çolpan İlhan Sergisi’ne duygusal açılış
Yayınlanma:
Güncelleme:

Türk sinemasının efsaneleşmiş yıldızları Sadri Alışık ve Çolpan İlhan’ın hayatına dair özel eşyalarının yer aldığı ve Ankara’da ilk kez yapılan serginin açılışı Kerem Alışık’ın katılımı ile ANKAmall’da gerçekleşti. Sadri Alışık ve Çolpan İlhan’ın kendileri gibi oyuncu olan oğulları Kerem Alışık, özlemini de dile getirdiği duygusal bir konuşma yaparak Sadri Alışık ve Çolpan İlhan’ın ürettikleri ve hissettiklerini sevenleri ile paylaşmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.

Alışık, “Koskoca bir hayatı, şiirleri, resimleri, mektupları avuçlarında; yürekleri kirpiklerinin ucunda yaşadılar.  Yaşamları boyunca samimi, fedakar, candan bir hayatı paylaştılar. Ülkelerinin bütün yüreklerine ulaşan, öyle namuslu, öyle sıcak, öyle temiz, öyle sadık ve öyle aşık bir hayat… Bugün bu hayattan kesitleri sevenleri ile paylaşmamıza vesile olan ANKAmall yönetimine de sonsuz teşekkür ederim” diye konuştu. Unutulmaz sanatçılar Sadri Alışık ve Çolpan İlhan’ın yaşantılarını yansıtan fotoğraflar, birbirlerine yazdığı mektuplar, film ve tiyatro afişleri, kıyafetleri, özel eşyaları, karakalem çalışmaları, yağlı boya tabloları ve ödüllerinin de yer aldığı sergi 29 Ekim tarihine kadar ANKAmall’da ziyaret edilebilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.