Şampiyon KYK Ankara

Kırıkkale’de düzenlenen voleybol turnuvasında bölge şampiyonu Ankara KYK oldu.

Şampiyon KYK Ankara
Yayınlanma:
Güncelleme:

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu tarafından KYK yurtlarında kalan gençlerin serbest zamanlarını daha verimli geçirmelerini sağlamak amacıyla Kırıkkale’de düzenlenen voleybol turnuvasında bölge şampiyonu Ankara KYK oldu. Büyük çekişmeye sahne olan turnuvada voleybolcuların centilmence mücadele vermeleri gözlerden kaçmadı.

TÜRKİYE FİNALLERİNE GİTME HAKKI KAZANDI

Kırıkkale KYK'nın ev sahipliğini yaptığı KYK İller Arası 32. Voleybol Turnuvası Bölge Finalleri hafta sonu oynanan final müsabakasıyla sona erdi. Finalde KYK Ankara, KYK Eskişehir'i 3-0 mağlup ederek şampiyonluğa ulaşırken, KYK Karabük ise üçüncü oldu. Şampiyon olan KYK Ankara Türkiye Finallerinde mücadele etme hakkı kazandı. KYK Ankaralı gençler şampiyonluk maçının ardından büyük sevinç ve coşku yaşadı.

DERECEYE GİRENLERE ÖDÜL

Dereceye giren takımların ödüllerini KYK Kırıkkale İl Müdürü İsmail Haluk Karahan takdim etti. Karahan ödül töreninde yaptığı konuşmada, “İlimizde misafir ettiğimiz öğrencilerimizi en iyi şekilde ağırlamaya çalıştık. Onlar da büyük bir özveri ile mücadele ederek centilmenlik ve dostluk örneği gösterdiler. Turnuvada boy gösteren tüm takımları gösterdikleri mücadeleden dolayı kutlar, şampiyon olan KYK Ankara takımını tebrik ederim. Ayrıca organizasyonda emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımıza, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü personeline teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.