Şampiyonlar iddialı geliyor

2017-2018 Sezonunu Ankara Şampiyonu olarak tamamlayan Gölbaşı Belediyespor U17 Takımı teknik sorumlusu Yasin Gülhan tarafından ziyafetle ödüllendirildi.

Şampiyonlar iddialı geliyor
Yayınlanma:
Güncelleme:

2017-2018 Sezonunu Ankara Şampiyonu olarak tamamlayan Gölbaşı Belediyespor U17 Takımı teknik sorumlusu Yasin Gülhan tarafından ziyafetle ödüllendirildi. Sezon boyuna ortaya koydukları mücadele ile büyük beğeni toplayan ve rakiplerinin korkulu rüyası olan yeşil beyazlılar bir ilke imza atarak hiç mağlup olmadan ve hiç gol yemeden şampiyon olarak tarihe geçti.

HİÇ YENİLMEDİLER

Ankara Şampiyonu olarak tamamlayan ve Başkenti Türkiye Şampiyonası’nda temsil edecek U17 Takımı piknikte bir araya gelerek keyifli vakit geçirdiler. U-17 Gölbaşı Belediyepor Futbol Takım hocası Yasin Gülhan futbolcularına şampiyona öncesi ziyafet çekti. Takımın bu sevincine Kulüp Başkanı Hayati Çal, alt yapı hocaları ve yöneticilerde katılarak keyifli vakit geçirip hem sohbet ettiler hem de finallerde takımın son durumunu ele alıp neler yapabileceklerini konuştular.

BU GURUR HEPİMİZİN

Piknikte kısa bir konuşma yapan takımın teknik sorumlusu Yasin Gülhan şunları söyledi, “Futbolcularımız bizi mahcup etmediler. Hem grup maçlarında hem de play-off maçlarında gol yemeden namağlup Ankara Şampiyonu oldular. Türkiye Şampiyonası’nda Ankara’yı temsil edeceğiz. Gölbaşı belediye spor olarak adak adamıştım o adağımı yerine getirdim. Çok mutluyum. Kulüp Başkanımız Hayati Çal beye ve yöneticilerimize hocalarımız teşekkür ediyorum. Bizi yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum diyerek” sözlerini tamamladı.

SİZLERE İNANIYORUM

Gölbaşı Belediyespor Kulübü Başkanı Hayati Çal’da piknikte önce teknik heyeti tebrik ederek başarılarından dolayı kutladı ardından futbolculara yönelik yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi, “Ben sizlere güveniyorum nasıl ki Ankara’da gruplarda oynadığımız maçlarda hiç gol yemeden ve hiç yenilmeden şampiyon olduysak yine aynı başarıyı yakalamamız için bir neden yok. Yeter ki siz inanın ve kendinize güveni biz Türkiye Şampiyonası’ndan başarılı sonuçlarla dönüp Ankara’nın gururu olmaya devam edeceksiniz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.