Eyüp Kara

Eyüp Kara

Sesiniz neden kısıldı?

Sesiniz neden kısıldı?

Ah yurdumun ülkesinden yana olamayan ana muhalefeti ve siyasi ortakları size söyleyecek çok sözüm var ama söylemiyorum çünkü değmezsiniz. Buna artık yürekten inandım ve inanmaya devam edeceğim.

Kahraman ordumuz Suriye ve Irak'ın kuzeyine “Pençe Kılıç” adı altında yeni bir hava harekatı düzenlendi hafta sonu. Bundan gurur duymayan ve desteklemeyen sanırım hiçbir Türk vatandaşı yoktur.

Çünkü bu operasyonlar gerekliydi ve yapılmalıydı. Kahraman ordumuz teröristleri vurdukça ses Avrupa’dan veya Amerika’dan değil de ülkemizin içindeki hainlerden gelmeye başladı. Hain diyorum başka bir kelime kullanmak gelmedi içimden.

Cumartesi akşamı başlayan Pençe Kılıç harekatıyla terör hedefleri tek tek imha edildi. Hedefler vuruldu ve çok sayıda terörist öldürüldü. Sarı torbalarla onları layık oldukları yere postaladı kahraman ordumuz.

Hatırlayın geçen hafta İstanbul’daki İstiklal Caddesi’nde PKK’lı teröristin patlattığı bomba ile 6 vatandaşımı hayatını kaybetmiş 80’in üzerinde de yaralımız vardı. Devletimiz hem bu saldırının hesabını sormak ve hem de teröristleri ininde vurmak için hava harekatı düzenledi ve başarıyla tamamladı.

Vay siz misiniz hava harekatı başlatıp teröristleri öldüren? Başladılar devletimize saldırmaya. Yahu sizin derdiniz nedir? Siz kimden yanasınız? Yazık bir gün olsun ülkenizden yana olmadınız ya size söyleyecek söz bulamıyorum.

Hava harekatı başladı muhalefet sessizliği büründü. Ne bir mesaj ne bir tebrik ne de bir destek açıklaması gelmedi bunlardan. Hele hele de Milliyetçi adı altında duyar kasanlar yok mu onlara yazıklar olsun.

Ana muhalefet partisinin Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, her şeye tweet atar hükümeti her yerden vurmaya bayılırdı. Ne oldu Sayın Kılıçdaroğlu, kahraman ordumuz bir harekat başlattı sen ne bir tebrik mesajı attın ne de bir destek açıklamasında bulundu.

Hani sözde ülkenizden yanasınız ya sesiniz neden kesildi? Neden bu sessizlik ve sebebi nedir? Aslında ben biliyorum, vatandaşta biliyor nedenini. Altılı masa diye kurduğunuz altı birbirine benzemez partinin en güçlü ayağı olan ve masa altında tuttuğunuz ve açıklamaya korktuğunuz bir parti var ya şu terörist sevici parti onu gücendirmemek, onu kırmamak için sessiz kaldığınızı biliyoruz.

Hadi ana muhalefeti geçtik te onlarla bir araya gelip milliyetçilik üzerinden oy toplamaya çalışan İYİ Parti’ye ne demeli. Bu İYİ Partililer milliyetçi olup başta Genel Başkanları Meral Akşener olmak üzere hiçbir milletvekilinden hava harekatına destek vermiyorsunuz?

Sizde mi kafanızı kuma gömdünüz? Sizi korkutan, sizi açıklama yapmaktan alıkoyan nedir? Milliyetçi adam devletinden yana olandır, devletini koruyandır ve ordusuna sonsuz destek verendir değil mi? Ama öyle olmadığını son birkaç günde öğrendik sağolun sağolun….

Birde bu altılı masanın yedek ayakları var oyları yüzde “0” olanlar onlar zaten kukla benim gözümde. Onların varlığı da yokluğu da belli değil. Onlar ancak hükümete ve başta Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sürekli hakaret etmek ve geçmişin hesabını sormaya çalışmak. Onların derdi zaten milletvekili seçilmek başka bir şey değil.

Milletvekili seçilmek için seslerini çıkamıyorlar ve bir açıklama yapamıyorlar çünkü HDP kızar ve üzülür. Siz böyle devam edin bu aziz millet size bunun hesabını soracak için rahat olsun. Milletin karşısına çıktığınız zaman size elbette hatırlatacaktır bu yaptıklarınızı bunu da unutmayın.

Biz sonuna kadar kahraman ordumuzun yanındayız ve destekçiyiz. Rabbim onların ayağına taş değdirmesin. Teröristlere verdiğiniz desteğin onda birini kendi ordunuza, kendi devletine veremdiniz ya bunu da unutmayın oldumu....

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Eyüp Kara Arşivi