Sincan Belediyesi Çözüm Merkezi 7 ayda 44 binden fazla çağrıyı cevapladı

Sincan Belediyesi Çözüm Merkezi, vatandaşlara daha hızlı, etkin ve kaliteli hizmet sunmak için 444 4 762 numaralı canlı destek hattı üzerinden öneri ve talepleri kabul ediyor.

Sincan Belediyesi Çözüm Merkezi 7 ayda 44 binden fazla çağrıyı cevapladı
Yayınlanma:
Güncelleme:

Sincan Belediyesi Çözüm Merkezi, 7 gün 24 saat ilçe sakinlerine kesintisiz hizmet veriyor. Pratik temas kurmak, sorunları hızlı ve ilk ağızdan çözüme kavuşturmak için sosyal ağları etkin bir şekilde kullanan Çözüm Merkezi, vatandaşların istek, öneri ve sorularını ilgili müdürlüklere elektronik ortamda yönlendiriyor. İlgili birim sorunu gerekirse yerinde de görüp vatandaşlara en kısa sürede yanıt veriyor. Belediye hizmetleri hakkında yapılan bilgilendirmelerin yanı sıra diğer resmi kurumlardan istek ve önerisi olan vatandaşların talepleri de ilgili kuruma aktarılıyor.

2017 yılının ilk yarısında vatandaşlardan gelen 44 binden fazla çağrıyı cevaplayan Çözüm Merkezi, konuşmaları kayıt altına alarak gerekli işlemleri kısa sürede tamamlayıp vatandaşları bilgilendiriyor. Taleplerini belediyeye hem sanal ortamdan hem de iletişim hattından ulaştıran vatandaşlar, ilgili konunun çözüme kavuşturulup kavuşturulmadığına da kendisi onay vererek karar veriyor. Çözüm merkezine gelen isteklerin yanı sıra Whatsapp, Cimer, Bimer, Twitter, Facebook, mail ve belediyenin web sayfası üzerinden gelen talepleri tek bir ekranda birleştiren Sincan Belediyesi, sorulara çok kısa bir sürede yanıt verebiliyor. Daha sonra işlemler hakkında vatandaşlara geri dönüş yapılarak, konu ile ilgili bilgilendirme sağlanıyor.

Sincanlılara profesyonel ve kaliteli hizmet sunmak için gerekli alt yapıyı sağlayarak çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Belediye Başkanı Mustafa Tuna, "Göreve geldiğimiz günden bu yana gerçekleştirdiğimiz hizmetlerin kalitesini arttırmak için çalışıyoruz. Zamanın son derece önemli olduğu günümüz koşullarında,vatandaşlarımızın kısa sürede talep ve önerilerini iletmesi amacıyla oluşturulan Çözüm Merkezimizde 7/24 kesintisiz hizmet veriyoruz. Vatandaşlarımız, belediyemizin rutin hizmetlerinin yanında kültürel, sanatsal, sportif ve sosyal tüm faaliyetlerimiz hakkında bilgi alabileceği gibi, kendi öneri ve taleplerini diledikleri an çağrı merkezimize iletebilirler. Amacımız hizmeti vatandaşın ayağına kısa süre içerisinde götürebilmek" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.