Siteler Esnafından sektörel fuarlara yoğun ilgi 

Ankara Marangozlar Esnaf ve Sanatkarlar Odası'na bağlı üye esnaf ve sanatkarlardan oluşan kalabalık bir heyet, gerçekleştirdikleri iki ayrı fuar ziyaretinde sektörlerine ait yeni ürünleri ve gelişmeleri yakından görme fırsatı elde etti.

Siteler Esnafından sektörel fuarlara yoğun ilgi 
Yayınlanma:
Güncelleme:

Ankara Marangozlar Esnaf ve Sanatkarlar Odası'na bağlı üye esnaf ve sanatkarlardan oluşan kalabalık bir heyet, gerçekleştirdikleri iki ayrı fuar ziyaretinde sektörlerine ait yeni ürünleri ve gelişmeleri yakından görme fırsatı elde etti. Ankara Marangozlar Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın düzenlediği organizasyon ile odaya bağlı üye esnaf ve sanatkarlar İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen 31. Uluslararası Ağaç İşleme Makineleri,  Kesici Takımlar, El Aletleri Fuarı ile 21. Uluslararası Mobilya Yan Sanayi, Aksesuarları, Orman Ürünleri ve Ahşap Teknolojisi Fuarı'nı (INTERMOB) ziyaret etti. 

siteler-esnafi-51.jpg

ZİYARETLERİMİZ SÜRECEK

Fuar gezisi hakkında bilgi veren Ankara Marangozlar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Rıdvan Aktaş, fuar ziyaretlerinden önemli kazanımlar elde ettiklerini belirterek, "İstanbul'da gerçekleştirdiğimiz fuar ziyaretlerimiz çok verimli geçti. Odamıza üye esnaf ve sanatkarlarımız tarafından sektörümüzün öncü firmalarının yeni ürünlerinin sergilendiği fuar alanında yer alan stantlar ziyaret edildi. Bu ziyaretlerde üyelerimiz sektörümüzün gelişimini, geldiği son noktayı görme ve inceleme imkanı buldu. Ticari ilişkilerimizin güçlenmesi ve sektörümüzde yaşanan rekabette avantaj elde etmek için sektörel fuarları en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz. Bundan sonra da üye esnaf ve sanatkarlarımızın üretim ve pazarlamalarına katkı sağlayacak, yeni iş fikirlerine vesile olacak sektörel fuar ziyaretlerimiz devam edecek” dedi. Oda Başkanı Aktaş, TÜYAP Fuarcılığın yöneticilerine ve tüm çalışanlarına kendilerine gösterilen yakın ilgi ve desteklerinden ötürü teşekkür etti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.