Soylu'dan vicdan ve kanun uyarısı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Polis Akademisi Başkanlığı Gölbaşı Kampüsü'nde düzenlenen 'Polis Akademisi Polis Amirleri Eğitim Merkezi 2018 Yılı 3. Dönem Mezuniyet Töreni'ne katıldı.

Soylu'dan vicdan ve kanun uyarısı
Yayınlanma:
Güncelleme:

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, komiser yardımcılarının mezuniyet töreninde yaptığı konuşmada, "Vicdan ve kanun. Bu ikisinden asla ayrılmayın. Kanunsuz hiçbir işin içinde olmayın. Eliniz harama gitmesin. Kanun dışı hiçbir şeye tamah etmeyin. Vicdanınızı da asla kaybetmeyin" dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Polis Akademisi Başkanlığı Gölbaşı Kampüsü'nde düzenlenen 'Polis Akademisi Polis Amirleri Eğitim Merkezi 2018 Yılı 3. Dönem Mezuniyet Töreni'ne katıldı. 193'ü kadın 2 bin 31 komiser yardımcısının mezun olduğu törende konuşan Soylu, Türkiye'de müdafaa ve mücadele mesaisinin hiç bitmediğini belirterek, geçmişte milletin gücüne inanmayanların, mücadeleden korkanların, birilerine tabi olmayı, laf dinlemeyi, talimat almayı seçip rahat yaşayabileceğini düşünenlerin olduğunu kaydetti.

Bunların faturalarını Türk milletinin iyi hatırladığını ifade eden İçişleri Bakanı Soylu, "Maaş kuyruklarını, karaborsaları, kardeşin kardeşe pusu kurduğu, anarşi günleri, darbelerden, muhtıralardan kafamızı kaldıramadığımız günleri bu milletimiz çok iyi hatırlarlar. Sorarsanız o zaman müttefiktik. Güya ilişkilerimiz iyiydi. Güya Batılı dostlarımız bizi çok takdir ediyorlardı. Esasında ülkeyi istedikleri gibi yönetiyorlar, bizim de sırtımızı sıvazlayıp 'aferin' diyorlardı. Bugün terörle, uyuşturucuyla mücadelemizde, 15 Temmuz gecesinde yaşadıklarımız, döviz kuruna bakıp anlaşılabilecek şeyler değildir. Bu ancak Malazgirt’ten beri bu topraklarda neler yaşandığına bakarak, 2002’den sonra bu ülkede nelerin değiştiğine, Türkiye'nin hangi karanlık senaryolara itiraz ettiğine bakarak anlaşılabilir" diye konuştu. İHA

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.