Efsane isim Antalyaspor'un hocası oldu: Alex de Souza yeniden Türkiye'de...

Fenerbahçe'nin efsane ismi Alex de Souza, Türkiye'ye dönüş yapıyor. Brezilyalı teknik adam, Antalyaspor'un yeni teknik direktörü olarak göreve başlayacak. Sergen Yalçın'ın sezon sonunda Antalyaspor'dan ayrılmasıyla boşalan teknik direktörlük koltuğuna geçecek olan Alex de Souza'nın yardımcısı ise Fenerbahçe'den bir eski takım arkadaşı olacak

Efsane isim Antalyaspor'un hocası oldu: Alex de Souza yeniden Türkiye'de...
Yayınlanma:

Sergen Yalçın, Pendikspor mağlubiyeti sonrasında yaptığı açıklamada, başkan ve yönetimle yaptıkları toplantıda sezon sonu takımdan ayrılma kararı aldıklarını belirtti. Bu durumun ardından Antalyaspor yönetimi, teknik direktörlük için Alex de Souza ile anlaşma sağladı.

Alex de Souza'nın Antalyaspor'daki yardımcısı ise Fenerbahçe'de birlikte futbol oynadığı Mehmet Aurelio olacak. Daha önce Fenerbahçe'de yardımcı antrenörlük yapmış olan Mehmet Aurelio, Alex de Souza'nın yanında görev alacak.

Ancak, Alex de Souza, Sergen Yalçın görevdeyken resmi imza atmayı ve Antalya'ya gelmeyi kabul etmedi. Brezilyalı teknik adam, bu durumun etik olmadığını Antalyaspor yönetimine ileterek resmi imzaların sezon sonunda atılmasını talep etti. Böylelikle, Alex de Souza'nın Antalyaspor macerası sezon sonunda resmen başlayacak.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.