Erden Timur: Tarikatçı dediler diye alevi olduğumu açıklamak zorunda kaldım

Galatasaray Sportif Başkan Vekili ve iş insanı Erden Timur, katıldığı bir YouTube kanalında, kendisi hakkındaki tarikatçı iddialarından, takımın yıldızı Mauro Icardi'nin transferine kadar birçok konuda açıklamalarda bulundu.

Erden Timur: Tarikatçı dediler diye alevi olduğumu açıklamak zorunda kaldım
Yayınlanma:

Timur, "Ben Tarsus Amerikan'da okudum. Çevremde hiç maneviyat, tasavvuf vs. yoktu. Ailemde de öyle değildi. Bana tarikatçı dendiği için Alevi olduğumu söylemek zorunda kaldım. Öyle de garip bir toplum anasını satayım" ifadelerini kullandı.

Sosyal medyada bir kullanıcı, "Biz seni biliyoruz Erden Timur. Alevi olduğunu bildikleri halde sana 'tarikatçı' iftiraları atanlar Allah'tan korkmaz, kuldan utanmazlardır" yorumunu yaptı.

Programda, Mauro Icardi'nin Erden Timur'a mesajı da yayınlandı. Galatasaray'ın golcü yıldızı Icardı, "Benim, ailem ve Galatasaray'a yaptığın her şey için teşekkürler! Ben Türkiye'ye gelirken bana inanan ilk kişiydin. Ve bugüne kadar beraber kazandığımız her şeyi sana borçluyum! Geçen sene hedefimize ulaştık ve şampiyon olduk, umarım bu sene de bunu tekrarlayacağız!" şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.