Erdoğan, "Ben artık Fenerbahçeli değilim" dedi iddiaso

Yeni Şafak gazetesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın MKYK toplantısında “Ben artık Fenerbahçeli değilim. Milli Takım'ı tutuyorum" dediğini yazdı. Gazetenin iddiasına göre Erdoğan, bu sözleri ile ‘espri’ yaptı.

Erdoğan, "Ben artık Fenerbahçeli değilim" dedi iddiaso
Yayınlanma:

Yakın zamanda yayınlanan bir haberde, Fenerbahçe taraftarı ve yüksek divan kurulu üyesi olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, "Ben artık Fenerbahçeli değilim, milli takımı tutuyorum" dediği iddia edildi. Bu iddia, Yeni Şafak gazetesi tarafından ortaya atıldı.

Son zamanlarda Fenerbahçe yöneticilerinin, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve iktidar mensuplarına yönelik tartışmaları, seçim öncesinde önemli bir gündem maddesi haline gelmişti.

Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra sahada yaşanan şiddetle ilgili düzenlenen toplantıda, AK Parti'li Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç, Fenerbahçe ve Beşiktaş'a yönelik eleştirilerde bulunmuştu.

Fenerbahçe, AK Parti'nin Trabzon adayı Metin Genç'in ifadeleri hakkında suç duyurusunda bulunduğunu açıklamış ve Genç'e "FETÖ kumpası" ifadesiyle karşılık vermişti.

Son olarak, AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısında futbol tartışmalarının gündeme geldiği belirtildi.

Yeni Şafak gazetesinin haberine göre, Erdoğan'ın "Ben artık Fenerbahçeli değilim. Milli Takım'ı tutuyorum" şeklindeki sözleriyle, aslında bir espri yaptığı ifade edildi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.