Ernest Muçi: Finale çıktığımız için mutluyuz

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında MKE Ankaragücü'nü 1-0 mağlup ederek finale yükselen Beşiktaş'ta turu getiren golü kaydeden siyah-beyazlı futbolcu Ernest Muçi, finale çıkmalarının sevincini dile getirdi.

Ernest Muçi: Finale çıktığımız için mutluyuz
Yayınlanma:

Maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Muçi, galibiyetin takım için büyük önem taşıdığını ve herkesin beklentilerine yanıt verdiklerini belirtti. Taraftara gösterdikleri destek için teşekkür eden Muçi, "Bizim için çok önemli bir galibiyet oldu. Herkes bizden galibiyet ve finale çıkmamızı bekliyordu. Taraftara bizlere gösterdikleri destekten dolayı teşekkür etmek istiyorum. Bu desteği almak bizim adımıza çok önemliydi. Her topa, mücadeleye girdiğimiz, karakter gösterdiğimiz için onlar da memnun olmuşlardır. Finale çıktığımız için mutluyuz." şeklinde konuştu.

Muçi, statta oluşan atmosferin kendilerine büyük destek sağladığını vurgulayarak, "Bu takım bu atmosferi her zaman hak ediyor. Bu atmosfer bize çok yardımcı oldu, maçta her şeyimizi verebildik. Hepimiz için taraftarımız için önemli bir galibiyetti." ifadelerini kullandı.

Beşiktaşlı taraftarlar, takımlarının finale yükselmesiyle büyük sevinç yaşarke

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.