Fenerbahçe, Konya'da şampiyonluğu bıraktı: Slowik'i aşamayan Fenerbahçe, Konya'da yine kazanamadı

Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında Fenerbahçe, Konyaspor deplasmanında şampiyonluk umutlarını zora sokacak bir sonuç aldı. Fenerbahçe, Sivas'ın ardından Konya'da da 2 puan bıraktı.

Fenerbahçe, Konya'da şampiyonluğu bıraktı: Slowik'i aşamayan Fenerbahçe, Konya'da yine kazanamadı
Yayınlanma:

Fenerbahçe, Galatasaray ile olan şampiyonluk yarışında kritik bir puan kaybı yaşayarak Konya'dan golsüz eşitlikle döndü.

Son sezonlarda Konya deplasmanında istikrarlı bir performans sergileyemeyen Fenerbahçe, bu maçta da güçlü bir direnişle karşılaştı.Rakibine karşı son 2 iç saha maçını kazanamayan Fenerbahçe, ilk yarıda etkili oyununa rağmen kaleci Slowik'i geçmekte zorlandı ve ilk yarı 0-0 sona erdi.

İkinci yarıda da istediği golü bulamayarak risk almaya başlayan Fenerbahçe 90. dakikada Ndao'dan gelen kontra atağın golle sonuçlanmasıyla büyük şok yaşasa da gol ofsayta takıldı ve 0-0'lık eşitlik sürdü. 12 dakika uzatmanın oynandığı maç 0-0 sona erdi.

Fenerbahçe, üst üste ikinci deplasman maçında da puan kaybı yaşayarak bitime 3 hafta kala Galatasaray'ın 6 puan gerisine düştü. 90 puana sahip Fenerbahçe, önümüzdeki hafta Kayserispor ile kritik bir mücadeleye çıkacak.

Diğer yandan, son haftalarda formsuz bir görüntü çizen ve Ali Çamdalı yönetiminde ilk maçına çıkan Konyaspor ise önemli bir puanı hanesine yazdırarak kümede kalma umutlarını sürdürdü. Ligde son 3 haftaya 37 puanla 16. sırada giren Konyaspor'un önünde zorlu bir çıkış mücadelesi olduğu açıkça görülüyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.