Fenerbahçe, Konyaspor hem puan hem futbolcu kaybı yaşadı: İrfan Can Kahveci Galatasaray derbisinde oynayacak mı?

Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında Fenerbahçe, Konyaspor deplasmanında zorlu bir mücadele yaşadı. Maçta 0-0berabere kalarak 2 puan kaybeden Fenerbahçe 3 futbolcusunu da kaybetti.

Fenerbahçe, Konyaspor hem puan hem futbolcu kaybı yaşadı: İrfan Can Kahveci Galatasaray derbisinde oynayacak mı?
Yayınlanma:

Fenerbahçe'de önemli isimlerden Osayi Samuel ve İrfan Can Kahveci'nin sakatlık yaşaması takımı endişelendirdi. Maçın 51. dakikasında Osayi Samuel sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldı. Bu sakatlık sonrasında, oyuna Mert Müldür dahil oldu. Ancak, Samuel'le birlikte İrfan Can Kahveci de sakatlık nedeniyle oyuna devam edemedi ve 53. dakikada bu iki isim oyundan çıkmak zorunda kaldı.

Sakatlık şokuyla birlikte Fenerbahçe'de Mert Müldür'ü de cezalı duruma düştü. Maçın 33. dakikasında yaşanan gerginlik sırasında sarı kart gören Müldür, cezalı duruma düşerek gelecek haftaki Kayserispor maçında forma giyemeyecek. Fenerbahçe’de sağ bekte hem Osayi Samuel’in hem Mert Müldür’ün yokluğu Kayseri maçı öncesi soru işaretlerini arttırdı.

Fenerbahçe’de bu sezonun flaş isimlerinden olan İrfan Can Kahveci'nin sol arka alt adalesindeki sakatlığın ikinci derece yırtık olduğu ve sahalardan 2-3 hafta uzak kalacağı öğrenildi. İrfan'ın Galatasaray maçında oynaması zor görünüyor.

Diğer yandan, Fenerbahçe Osayi Samuel'in ve İrfan Can Kahveci'nin sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.