Galatasaray Başkan Adayı Süheyl Batum, basın mensuplarıyla bir araya geldi

Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Süheyl Batum, 25 Mayıs'ta gerçekleşecek olağan seçimli genel kurulu kazanacaklarını iddia etti.

Galatasaray Başkan Adayı Süheyl Batum, basın mensuplarıyla bir araya geldi
Yayınlanma:

Batum, Maslak Atlı Spor Kulübünde basın mensuplarıyla bir araya geldi. Organizasyona, Süheyl Batum'un aday listesinde yer alan üyeler de katıldı.

Seçim sürecinin sarı-kırmızılı futbol takımının Trendyol Süper Lig'deki şampiyonluk yarışını etkilememesi için çaba göstereceklerini belirten Batum, "Eğer imkanımız olsaydı, adaylığımızı şampiyonluğu ilan ettikten sonra açıklardık. Ancak böyle bir imkan yok. Seçimlere katılabilmek için 3 Mayıs'ta listeleri vermek zorunda kaldık. Seçim sürecinde söylediklerimiz veya söyleyeceklerimizin takımımızla bir alakası yok." dedi.

Süheyl Batum, teknik direktör Okan Buruk'u çok sevdiklerini dile getirerek, "Bizler, bütün Galatasaraylılar gibi Okan Buruk'un yaptıklarına şükranız ve onu çok seviyoruz. Muslera, Torreira, Icardi'yi de çok seviyoruz. Bizim için Okan Buruk, futbolcularımız ve Erden Timur'a karşı hiçbir karşıtlığımız yok. Onlar bizim değerlerimizdir." şeklinde konuştu.

Aday olma nedenlerinden bahseden Batum, başkan Dursun Özbek'in Florya arazisini değerlendirme planını eleştirerek, "Galatasaray'ın şampiyonlukları kadar geleceği de çok önemli. Ben gençken, 'Galatasaray'ın borçları olabilir ama Riva'mız var.' derdik. Bir süre sonra Riva için, 'Ev yapacağız, bütün borçlarımızı kapatacağız.' dendi. Sonra elimizde sadece Florya kaldı. Sevgili Başkan, 'Florya için bir projem var. O tesisler bize yakışmıyor. Yeni bir yer yapacağız.' dedi. Emlak Konut'a verdik, bitti. Allah'a şükür Mustafa Cengiz geldi, Riva ile Florya'yı birbirinden ayırdı ve Florya'yı geri aldı. Dursun Özbek yönetimi 40 dönümü Milli Emlak'tan aldı. Toplamda 62 dönüm arazimiz oldu. Galatasaray, Florya arazisini kendisi değerlendirirse 1 milyar dolara yakın gelir sağlar." ifadelerini kullandı.

Süheyl Batum, rakiplerinin sarı-kırmızılı camiayla ilgili istediğini yaptığını ancak yöneticilerin buna karşılık vermediğini savundu. "Galatasaray, bu kadar kolay dokunulabilecek bir kulüp mü?" diye soran Batum, "Başka kulüplerin başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, camiaya, yöneticilere, başkanımıza ve Erden Timur'a istediğini söylüyor. Galatasaray, bunlara karşı ağzını açmıyor. Ya biz başkan seçileceğiz ve neyin değiştiğini göreceksiniz ya da kaybetsek de gelecek başkanlar bu kadar rahat olmayacak. Galatasaray, bu kadar rahat dokunulabilir bir kulüp değildir. Kimse Galatasaray'ın başkanına, yöneticilerine, Erden Timur'a, taraftarlarına istediğini yapamaz." şeklinde görüş belirtti.

Seçimi kazanacaklarını iddia eden sarı-kırmızılı kulübün başkan adayı, "Başarıya giderken yel değirmenlerine karşı savaşıyormuşuz gibi görünüyor. Biz yel değirmenlerine karşı savaşmıyoruz. Kazanacağız. Kazanmasak bile bu düşünce Galatasaray'da hakim olacak." dedi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.