Gençlerbirliği Ankara'da play-off dönemecinde: Rakip Giresunspor!

Gençlerbirliği, Trendyol 1. Lig'in 33. haftasında evinde Giresunspor'u konuk ediyor. Kırmızı-siyahlılar Başkent'te kazanarak play-off potası için mücadelesini devam ettirmek istiyor.

Gençlerbirliği Ankara'da play-off dönemecinde: Rakip Giresunspor!
Yayınlanma:

Gençlerbirliği play-off ihtimalleri için bugün saat 16.00'da Eryaman Stadyumunda formsuz Giresunspor'u ağırlayacak. Başkent ekibi sezonu play-off sıralamasında bitirerek Süper Lig hedefini diri tutmak istiyor.

BAŞKENT EKİBİNDE 4 EKSİK

Kırmızı-siyahlı ekip, maça dört oyuncusundan yoksun çıkacak. Shaocong Wu, Yiğit Efe Demir, Oltan Karakullukçu ve Gaetan Laura'nın tedavileri devam ediyor ve bu nedenle kadroda yer alamayacaklar.

Ayrıca, Gençlerbirliği'nde Amilton Minervino, Chukwuma Akabueze, Mustapha Yatabare, James Lea Siliki ve Francis Nzaba gibi oyuncular, kart sınırında bulunuyor. Bu oyuncular, Giresunspor maçında kart görmeleri durumunda son hafta oynanacak Tuzlaspor maçında forma giyemeyecekler.

gencler3.jpg

MAÇIN HAKEMİYLE GALİBİYET YOK

Maçın hakemi ise Gaziantep bölgesinden 30 yaşındaki Ali Yılmaz olacak. Gençlerbirliği, Ali Yılmaz yönetiminde bugüne kadar oynadığı 4 maçta 1 beraberlik ve 3 yenilgi almıştı.

Karşılaşma öncesi Gençlerbirliği 47 puanla play-off potasındaki en yakın rakibinin 3 puan gerisinde. 50 puanlı Boluspor bu hafta Manispor ile karşılaşacak. Gençlerbirliği ile play-off mücadelesi içinde olan ve aynı puandaki Bandırmaspor ise başka bir Başkent ekibi Keçiörengücü'nü ağırlayacak.

TÜM MAÇLAR AYNI SAATTE

Gençlerbirliği bu karşılaşmalardan gelecek sonuçları da takip edecek. Trendyol 1.Lig'de son haftalarda maçlar aynı saatte başlayacak.

Gençlerbiliği-Giresunspor maçı TV yayını ise TRT Spor ve Bein Sports 4 kanalları tarafından dönüşümlü olarak yapılacak. Gençlerbirliği-Giresunspor maçının TV'den kesintisiz yayını olmayacak. Maçı takip etmek isteyenler ise TRT Spor'un internet sitesinden ve beIN Sports internet adreslerinden üzerinden izleyebilecekler.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.