Gençlerbirliği play-off için Göztepe deplasmanında: Haftanın maçında heyecan dorukta!

Trendyol 1. Lig'in heyecan dolu 32. haftasında Göztepe, bugün evinde Gençlerbirliği'ni ağırlayacak. Gürsel Aksel Stadı'nda saat 16.00'da başlayacak olan bu kritik mücadelede, hakem Mustafa Kürşad Filiz düdük çalacak.

Gençlerbirliği play-off için Göztepe deplasmanında: Haftanın maçında heyecan dorukta!
Yayınlanma:

Göztepe, ligde son 3 haftaya en yakın rakibi Ahlatcı Çorum FK'nin 8 puan önünde ikinci sırada bulunuyor. 63 puanla zirvede yer alan Göztepe, bugünkü maçı kazanması durumunda Süper Lig'e yükselmeyi garantileyecek. Ayrıca, Göztepe'nin alacağı diğer sonuçlar da rakipleri Ahlatcı Çorum FK ve Sakaryaspor'un maçlarına bağlı olarak Süper Lig'e çıkmasını sağlayabilir.

Göztepe'de maç öncesi önemli bir eksik bulunuyor; İsmail Köybaşı'nın sakatlığı devam ediyor.

GENÇLERBİRLİĞİ PLAY-OFF İÇİN SAHADA

Öte yandan, play-off'a kalma mücadelesi veren Gençlerbirliği ise son 3 haftaya 47 puan ve averajla 8. sırada giriyor. Bu müsabaka, hem Göztepe'nin Süper Lig hedefi için kritik bir adım olacak hem de Gençlerbirliği'nin play-off umutlarını devam ettirmesi açısından büyük önem taşıyor.

Son hafta mücadelesinde evinde Erzurumspor'u 2-0 mağlup eden Gençlerbirliği play-off şansını zorlamaya devam ediyor. Son 3 karşılaşmada tüm sonuçları tadan Gençler, 1 galibiyet, 1 mağlubiyet ve 1 beraberlik aldı.

Bugün ligin güçlü ekibi Göztepe karşısında 'sürpriz' bir galibiyetle hem havaya girmek hem de play-off potasına kendisini atmak isteyen Gençlerbirliği, sezonun en kritik virajlarından birine giriyor. Gençlerbirliği'nin play-off potasındaki direkt rakibi Bandırmaspor ise bu hafta deplasmanda Kocaelispor ile mücadele edecek. Ankara temsilcisinin bir kulağı da o karşılaşmada olacak.

Trendyol 1.Lig'de tüm karşılaşmalar saat 16.00'da başlayacak.

Göztepe-Gençlerbirliği karşılaşması TRT Spor ekranlarından dönüşümlü olarak yayınlanacak.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.