Lucescu Aboubakar için sert konuştu: Eğitimine göre davrandı

UEFA Konferans Ligi play-off turu rövanş karşılaşmasında Beşiktaş ile Dinamo Kiev karşı karşıya geldi. Dinamo Kiev’i 1-0 yenerek gruplara kalan Beşiktaş’ta maçın tek golünü atan Aboubakar’ın gol sevinci çok konuşuldu.

Lucescu Aboubakar için sert konuştu: Eğitimine göre davrandı
Yayınlanma:

Dinamo Kiev Teknik Direktörü Mircea Lucescu, Beşiktaş karşılaşmasının ardından Vincent Aboubakar'ın yaşadığı gol sevinciyle ilgili konuştu.

UEFA Konferans Ligi play-off turu rövanş karşılaşmasında Beşiktaş ile Dinamo Kiev karşı karşıya geldi. Mücadeleyi 1-0 kazanan temsilcimiz, toplamda 4-2'lik skorla bir üst tura yükselen taraf oldu.

Mücadele sonrasında Dinamo Kiev Teknik Direktörü Mircea Lucescu, Aboubakar hakkında flaş açıklamalarda bulundu.

d.jpg

"BEŞİKTAŞ'IN STADINI YAPABİLMESİ İÇİN İKİ YILLIK KONTRATIMDAN VAZGEÇMİŞTİM"

Dinamo Kiev'i yıkan golü atan Vincent Aboubakar'ın gol sevinci hakkında konuşan Lucescu, "Aboubakar neden böyle bir şey yaptı bilmiyorum. Eğitimine göre davrandı diyebilirim. Neden böyle bir şeyi yaptığını anlayamadım. Ben burada olmayı ve bu atmosferi çok seviyorum. Beşiktaş'ın stadını yapabilmesi için iki yıllık kontratımdan vazgeçmiştim. O yüzden burayı evim gibi hissediyorum." dedi.

NELER YAŞANDI?

Aboubakar, golden sonra ilk maçın ardından Beşiktaş'a 'Afrika Karması' diyen Mircea Lucescu'nun bulunduğu yedek kulübesinin önüne kadar gelerek sevincini yaşadı. Kamerunlu oyuncu bu gol sevincinin ardından sarı kart gördü.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.