MKE Ankaragücü'nün Teknik Direktörü Emre Belözoğlu Ç. Rizespor maçı sonrası konuştu: Önemli ve değerli

MKE Ankaragücü'nün Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Çaykur Rizespor ile oynanan maçın ardından basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Maçın 2-2'lik beraberlikle sonuçlanmasının önemli ve değerli olduğunu belirten Belözoğlu, özellikle Rizespor gibi güçlü bir takıma karşı alınan bu sonucun anlamının büyük olduğunu vurguladı.

MKE Ankaragücü'nün Teknik Direktörü Emre Belözoğlu Ç. Rizespor maçı sonrası konuştu: Önemli ve değerli
Yayınlanma:

Emre Belözoğlu, Rizespor'un kendi sahasında güçlü bir performans sergileyen ve geçiş hücumları sonlandırmada maharetli bir takım olduğunu ifade etti. İlk golün de bu tarz bir hücumdan geldiğini belirten teknik adam, ikinci golde ise duran toptan yenen golün kendileri adına istenmeyen bir durum olduğunu dile getirdi. Bu konuda eleştiri yaparak kendini sorumlu tuttu.

İkinci yarıda ise takımının net bir galibiyeti hak ettiğini ve yüksek bir oyun sergilediğini söyleyen Belözoğlu, ancak istedikleri sonucu alamadıklarını ve maçın 2-2 sonuçlandığını ifade etti. Son dönemde takımın yaptığı yüksek işlere rağmen beklenen sonuçları alamadıklarını belirten Belözoğlu, beraberliklerinin çok fazla olduğunu ve bu maçların yüzde 80-90'ında kazanmaya yakın taraf olduklarını belirtti.

Belözoğlu, oyuncularını ve rakip takımı tebrik ederek sözlerini tamamladı. Maçın sonucundan memnun olmamakla birlikte, takımının performansından ve gösterdiği mücadeleden dolayı gurur duyduğunu ifade etti.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.