Nazilli Belediyespor: Şike yapacak paramız yok

Nazilli Belediyespor Kulübü Başkanı Şahin Kaya, TFF 2. Lig Beyaz Grup'un 37. haftasında Ankaraspor ile oynanan maçla ilgili Türkiye Futbol Federasyonu'nun başlattığı soruşturmaya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Nazilli Belediyespor: Şike yapacak paramız yok
Yayınlanma:

Kaya, yazılı bir açıklama yaparak kulübün mali açıdan zor günler yaşadığını ve şike yapacak bir durumlarının olmadığını vurguladı. "Bizim şike yapacak paramız yok. Bunu tüm kamuoyu biliyor. Çok cüzi miktarlara takım kurmuş bir yönetimiz. Bu algılara kimsenin itibar edeceğini düşünmüyorum. İki takımın da riske girmemesi çok normal. Maçın 19. dakikasında Serhat Aslan kardeşimizin çapraz bağı koptu. Madem bu kadar şaibeli bir maçtı, benim kardeşimin neden çapraz bağı koptu?" şeklinde konuştu.

Kaya, kulüplerinin hiçbir şekilde para trafiği içinde olmadığını belirterek, federasyonun tüm incelemelerine açık olduklarını ifade etti.

Dün oynanan maçın golsüz beraberlikle sonuçlanmasının ardından her iki takımın da play-off veya ligde kalmayı garantilediği hatırlatıldı. Müsabakada iki takımın da 90 dakika boyunca şut atmadığına ilişkin iddialar gündeme gelmişti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.