Pendikspor, Antalya'da altın değerinde 3 puan buldu

Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında Antalyaspor evinde Pendikspor'u konuk etti. Pendikspor, deplasmanda 2-1 kazanarak taraftarına ligde kalma yarışında yeni bir umut aşıladı.

Pendikspor, Antalya'da altın değerinde 3 puan buldu
Yayınlanma:

Maçın 2. dakikasında Antalyaspor etkili geldi. Sam Larsson’un pasıyla hareketlenen Van De Streek'in çaprazdan kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyondaki şutunu kaleci Erdem kurtardı.

13. dakikada Antalyaspor’un kazandığı penaltı vuruşunda topun başına geçen Adam Buksa, meşin yuvarlağı ve kaleciyi ayrı köşelere yolladı. Antalyaspor bu golle 1-0 öne geçti.

Pendikspor bu gole hemen cevap verdi. 15.dakikada sağ kanattan Halil Akbunar’ın ceza sahasına ortasında, Erencan’ın kafa vuruşu kaleciden sekti, Mame Thiam’ın kafa vuruşunda top ağlarla buluştu ve skor 1-1 oldu. Thiam sezonun ikinci yarısında katıldığı Pendikspor’da gol katkısını 10’a gol sayısını 5’e çıkardı.

24. dakikada Pendikspor’un kazandığı serbest vuruşta topun başına geçen Erdem Özgenç’in şutunu, kaleci Helton Leite kornere çeldi.

Pendikspor’un 45+5. dakikada sağ kanattan kullandığı köşe vuruşunda defansın uzaklaştırdığı topu önünde bulan Halil Akbunar, çalımla ceza sahasına girdi ve sol çaprazdan uzak köşeye plase bir vuruşla topu ağlarla buluşturarak skoru 1-2 yaptı. Kritik maçın ilk yarısında konuk ekip Pendikspor’un 2-1 üstünlüğü vardı.

İlk yarı bu skorla sonuçlanırken Antalyaspor maçın ikinci yarısına Milosevic ve Assombalonga hamleleriyle başladı.

Değişikliklerden sonra topa daha çok sahip olsa da oyunda üstünlüğü Pendikspor’a kaptıran Antalyaspor aradığı golü bulamadı ve maç 2-1 sona erdi. Antalyaspor’da Van de Streek 74. dakikada kırmızı kart gördü ve takımını eksik bıraktı.

Antalyaspor 45 puanda kalırken ligde 4 maç sonra kazanan Pendikspor puanını 33 yaptı ve ligde kalma umutlarını yeşertti.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.