Saran'dan Ali Koç'a Cuma'ya kadar adaylık için süre

Sadettin Saran adaylık için net konuştu ve tarih verdi.

Saran'dan Ali Koç'a Cuma'ya kadar adaylık için süre
Yayınlanma:

İş insanı ve Fenerbahçe Divan Kurulu üyesi Sadettin Saran, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a cuma gününe kadar süre verdi. Eğer Koç, seçimde aday olmazsa, Saran adaylığını açıklayacak. Ancak, Ali Koç'un bu süre içinde adaylık açıklaması yapması halinde Saran seçime katılmayacak.

Sadettin Saran'ın adaylıkla ilgili açıklaması şu şekilde:

"Bilindiği üzere, Ekim ayından beri kulübümüze hizmet etmek için yoğun bir şekilde çalıştığımızı ve başkanımız Ali Koç'un görevine devam etmemesi durumunda bu kutsal göreve talip olduğumuzu birçok kez farklı vesilelerle ifade ettik.

Ancak, geldiğimiz noktada, seçime çok az bir süre kalmış olmasına rağmen, başkanımız Sayın Ali Koç'un aday olup olmayacağına dair hala net bir irade ortaya koymaması, hazırlıklarımızı son derece zorlaştırdı ve bizi bu açıklamayı yapmaya zorladı.

Özellikle futbol takımımızın son aldığı kötü sonuçlarla, şampiyonluk şansımızın azalması, kulübümüz içindeki olumsuz havayı nasıl körüklediği göz önüne alındığında, Sayın Başkanın devam edip etmemesiyle ilgili bir karar vermenin artık büyük bir öneme sahip olduğunu düşünüyoruz.

Değerli camiamıza, bugüne kadar maddi ve manevi olarak büyük fedakarlıklar yapan Sayın Başkanımıza, kamuoyuna, sözlerimizin arkasında durma kararlılığımız nedeniyle bize korkak diyenlere sesleniyoruz:

Sayın Başkanımız Cuma gününe kadar aday olma yönünde bir irade gösterirse, sözümüzün gereği olarak, başkanımız lehine seçimlerden çekilecek ve başkanımızın liderliğinde kulübümüzü maddi ve manevi olarak desteklemeye devam edeceğiz.

Diğer durumda, Pazartesi gününden itibaren, şartsız olarak kulübümüzü yönetmeye talip olduğumuzu ilan edeceğiz; Türk spor tarihinin en hazır yönetimi olma iddiamızı taşıyarak ve hiç vakit kaybetmeden başarı hedefimize odaklanarak çalışmalarımızı hızlandıracağız.

Durumu camiamıza ve kamuoyuna saygılarımızla arz ediyoruz."

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.