Sinan Kaloğlu: Play-off'un en güçlü adayıyız

Gençlerbirliği'nin teknik direktörü Sinan Kaloğlu, Trendyol 1. Lig'in 31. haftasında evinde ağırladıkları Erzurumspor FK'yı 2-0 yenmelerinin play-off yolunda önemli bir adım olduğunu belirtti.

Sinan Kaloğlu: Play-off'un en güçlü adayıyız
Yayınlanma:

Kaloğlu, maç sonrası düzenlenen basın toplantısında oyuncularını ve taraftarları kutlayarak başladı.

Erzurumspor FK'nin sezonun ikinci yarısında formda bir performans sergilediğine dikkat çeken Kaloğlu, "Maça kadar sadece 5 gol yemiş, sağlam bir savunma hattına sahip bir takımla karşılaştık. Rakibimize iyi hazırlandık, maça iyi konsantre olduk ancak başlangıç olarak istediğimiz gibi değildi." şeklinde konuştu.

İlk yarıda takımına 30 dakikayı unutmasını söylediğini aktaran Kaloğlu, "Bu sezon ilk kez etkisiz bir 30 dakika geçirdik. Ancak gol iyi bir zamanda geldi. Pozisyonlar yakaladık, rakibin de tehlikeli pozisyonları vardı. Çok değerli bir 3 puan aldık ve play-off yarışında rakiplerimizle aynı puana geldik." dedi.

Gelecek hafta Göztepe ile oynayacaklarını hatırlatan Kaloğlu, "Göztepe deplasmanında galibiyet için gideceğiz ve umarım kazanıp döneceğiz." diye ekledi.

Genç futbolcu Melih Bostan'ın performansıyla ilgili konuşan Kaloğlu, "Melih Bostan her geçen gün kendini geliştiriyor. Özellikle gol attıkça özgüveni artıyor. Bu durumu kendi kariyerimde de gözlemledim. Şu anda çok iyi bir ivmesi var, çalışkan bir oyuncu. Maç içinde gol atmak istiyor ve bu isteğiyle ilerliyor. Türk futboluna böyle bir yetenek daha kazandırmak çok değerli." şeklinde değerlendirmede bulundu.

Play-off şanslarıyla ilgili soruya cevap veren Kaloğlu, "Son 3 maçımız Göztepe, Giresunspor ve Tuzlaspor ile. Göztepe şampiyonluk için mücadele ediyor, Giresunspor zor bir rakip ve Tuzlaspor da küme düşmekten kurtulmaya çalışıyor. Rakiplerimizin zorlu maçları var ancak biz de iddialıyız. Sonuçta son 6 maçta 4 galibiyet aldık ve play-off'tan çıkmak için sonuna kadar mücadele edeceğiz." açıklamasında bulundu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.