Süper Lig'de haftanın hakemleri belli oldu!

Trendyol Süper Lig'in 35. hafta hakem programı belli oldu.

Süper Lig'de haftanın hakemleri belli oldu!
Yayınlanma:

Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında düdük çalacak hakemler belli oldu. Galatasaray'ın Sivasspor'u ağırlayacağı maçı yönetecek olan hakem Arda Kardeşler olacak. Aynı gün Fenerbahçe'nin deplasmanda Konyaspor ile karşılaşacağı müsabakanın hakemi ise Bahattin Şimşek olarak belirlendi.

Haftanın maç programı şu şekilde:

Cuma günü Ankaragücü ile Alanyaspor karşı karşıya gelecek ve bu mücadelede düdük Emre Kargın'a emanet edilecek. Aynı gün Beşiktaş, Çaykur Rizespor'u konuk edecek ve bu maçta Ali Şansalan görev alacak.

Cumartesi günü İstanbulspor ile Adana Demirspor karşı karşıya gelecek. Bu mücadelede Abdullah Buğra Taşkınsoy düdük çalacak. Aynı gün Kayserispor, Fatih Karagümrük'ü ağırlayacak ve maçın hakemi Atilla Karaoğlan olacak. Samsunspor ile Trabzonspor arasındaki mücadelede ise Abdulkadir Bitigen düdük çalacak.

Pazar günü Başakşehir, Kasımpaşa'yı konuk edecek ve maçı Mert Güzenge yönetecek. Galatasaray, Sivasspor'u ağırlarken Arda Kardeşler düdük çalacak. Gaziantep FK ile Hatayspor arasındaki mücadelede ise Halil Umut Meler görev alacak.

Pazartesi günü Antalyaspor, Pendikspor'u konuk edecek ve bu maçı Tugay Kaan Numanoğlu yönetecek. Konyaspor ile Fenerbahçe arasındaki mücadelede ise Bahattin Şimşek düdük çalacak.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.