TFF geri adım atmadı!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), bazı kulüplerin erken seçim taleplerini reddettiğini ve mali genel kurulun 18 Temmuz 2024 tarihinde yapılacağını duyurdu. TFF'nin yaptığı açıklamada, kulüplerin çoğunluğunun sağduyulu bir tutum sergilediği ve erken seçim girişimlerinin sonuçsuz kaldığı belirtildi.

TFF geri adım atmadı!
Yayınlanma:

TFF'den yapılan açıklamada, Türkiye Cumhuriyeti'nin kanunları ve uluslararası kurallar çerçevesinde görev yapan TFF'nin, Türk futbolunun en üst kurumu olarak faaliyetlerini sürdürdüğü vurgulandı. Bazı kulüp yöneticilerinin kişisel çıkarlarını milli menfaatlerin önüne koymasının kabul edilemez olduğu ifade edildi.

TFF, Türk futbolunun içine çekilmeye çalışıldığı kaotik ortamdan uzak durulması gerektiğini belirterek, tüm kulüpler ve yöneticilere doğru ve şeffaf bilgilendirme yapacaklarını aktardı. Federasyon, Türk futbolunun ortak menfaatlerini koruma konusunda sorumlu bir yaklaşım sergileyen tüm futbol ailesine teşekkür etti.

Son olarak, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası öncesi, A Millî Takım'ın başarısının federasyonun öncelikli odak noktası olduğu ve tüm enerjinin bu yönde seferber edileceği bildirildi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.