TFF, Hatayspor'a icra gönderdi

Hatay'ın depremlerle zor günler geçiren kentlerinden Hatayspor'a beklenmedik bir darbe geldi. Kulübe, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından icra gönderildiği ortaya çıktı.

TFF, Hatayspor'a icra gönderdi
Yayınlanma:

6 Şubat depremlerinde tesisleri ve stadyumu zarar gören Hatayspor, bu sezon maçlarını Mersin'de oynamak zorunda kalmıştı. Bakanlığın İstanbul'daki Riva tesislerini kulübe iki ay boyunca kullanma izni vermesiyle bir nebze rahatlayan Hatayspor, beklenmedik bir fatura şoku yaşadı.

Hatayspor Başkanı Aydın Toksöz, Halk TV'de Mustafa Balcı'ya yaptığı açıklamada, kulübün misafir olarak kaldığı süre boyunca kendilerine 6 milyon TL'lik fatura çıkarıldığını ifade etti. Bu beklenmedik faturayı ödeyemeyen kulüp, 29 Nisan tarihi itibarıyla Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından icraya verildi.

Süper Lig'de zorlu bir mücadele veren Hatayspor'un kalecisi Erce Kardeşler ise yaşanan bu sürece dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kardeşler, "Bir kulübün bu kadar sahipsiz kaldığını ilk defa görüyorum. 5 aydır kaşar ekmek yiyoruz. Kaşar ekmek yiyerek, idmanlardan sonra duş almadan evimize gidiyoruz. 1.5 saatlik yolu söylemiyorum bile. Çok üzülüyorum. Tek isteğim Hatayspor'un ligde kalması. Volkan hoca da bu yüzden gitti, yalnız kaldı. Hocalık yapamadı. Hocalıktan başka her şeyi yapmaya çalıştı çünkü. Yeri geldi baba oldu, abi oldu. Biz şu an burada bu sahaya çıkabiliyorsak Volkan Demirel sayesindedir" şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.