THY Euroleague'de Panathinaikos Final-Four'da | Panathinaikos 81-72 Maccabi : 12 yıllık hasret Ergin Ataman'la son buldu

THY Euroleague'de Final-Four'a kalmak için mücadele veren Panathinaikos, Maccabi Tel Aviv ile beşinci maçta kıyasıya bir mücadele sergiledi. OAKA'da gerçekleşen karşılaşmada Ergin Ataman'ın yönettiği Panathinaikos, İsrail temsilcisi Maccabi'yi 81-72 yenerek 12 yıl aradan sonra Final-Four'a yükseldi.

THY Euroleague'de Panathinaikos Final-Four'da | Panathinaikos 81-72 Maccabi : 12 yıllık hasret Ergin Ataman'la son buldu
Yayınlanma:

Nefes kesen maçın başında Maccabi daha etkili bir performans sergileyerek ilk çeyreği 21-19 önde tamamladı. Ancak ikinci çeyrekte mücadele dengeyi sağladı ve ilk yarı 41-41 eşitlikle sona erdi.

İkinci yarıda savunma direncini arttıran ve Kendrick Nunn'ın etkili performansıyla öne geçen Yunan temsilcisi, son çeyreğe 58-56 üstünlükle girdi. Son çeyrekte K. Nunn'un parladığı anlarda Panathinaikos, Final-Four'u garantileyen galibiyeti elde etti. Maçı 81-72 kazanan Panathinaikos'ta Kendrick Nunn, 26 sayı, 5 ribaunt ve 4 asistlik performansıyla galibiyetin mimarı oldu. Ergin Ataman'ın ilk sezonunda Yunan temsilcisinin Final-Four hasreti sona ererken, Panathinaikos'un zaferi büyük sevinç yarattı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.