Sultanlar göz açtırmadı

Filenin Sultanları A Bayan Milli Takımımız, 2018 FIVB Voleybol Milletler Ligi’nin ikinci haftasındaki ikinci maçında Dominik Cumhuriyeti ile karşı karşıya geldi.

Sultanlar göz açtırmadı
Yayınlanma:
Güncelleme:

Filenin Sultanları A Bayan Milli Takımımız, 2018 FIVB Voleybol Milletler Ligi’nin ikinci haftasındaki ikinci maçında Dominik Cumhuriyeti ile karşı karşıya geldi. İkinci set dışında Türkiye üstünlüğü altında geçen mücadele sonunda parkeden galip ayrılan Sultanlar büyük sevinç yaşadı.

MÜCADELE 2 SAAT SÜRDÜ

Ankara’da TVF Başkent Voleybol Salonu’nda dolu tribünler önünde oynanan mücadelede rakibini 25-20, 17-25, 25-20 ve 25-19’luk setlerle 3-1 mağlup eden Filenin Sultanları, FIVB Voleybol Milletler Ligi’ndeki beşinci maçında dördüncü galibiyetini elde etti. Simone Santi (İtalya), Goran Gradinski (Sırbistan) hakem ikilisinin yönettiği mücadele yaklaşık iki saat sürdü. A Bayan Milli Takımımız, Voleybol Milletler Ligi’nin ikinci haftasındaki üçüncü ve son maçında Arjantin ile karşı karşıya gelecek. Öte yandan Ankara Etabı’ndaki diğer mücadelede ise; Brezilya, Arjantin’i 25-9, 25-21 ve 25-14‘lük setlerle 3-0 mağlup ederek ikide iki yapmayı başardı.

MİLLİLER İYİ BAŞLADI

Başkent Voleybol Salonu’ndaki mücadeleye Filenin Sultanları iyi başladı. İyi servis atan millilerimiz ortadan Eda, köşe hücumlarından da Meliha ve Şeyma ile etkili oldu. Savunmada daha az hata yapan Türkiye bu seti 25-20 alarak 1-0 öne geçti. İkinci sette bu kez Dominik Cumhuriyeti etkili oldu. Pasörümüze iyi top getirmeyince bu sette tutunamadık ve seti 25-17 skorla setlere 1-1’lik eşitlik geldi. Bu sette özellikle servis karşılamakta zorlanınca maçın son bölümünde oyunda tutunamadık.

KUSURSUZ FIRTINA

Üçüncü ve dördüncü sete fırtına gibi giren bir Filenin Sultanları vardı. İyi servis atıp iyi savunma yapan Sultanlar rakibine göz açtırmadı. Pasöre iyi top getirip iyi savunma yapan milliler üçüncü seti 25-20 alarak 2-1 öne geçti. Dördüncü sette rahata bir oyun ortaya koyan Sultanlar iyi servis atarak rakibin direncini kırdı. Oradan Eda ile etkili smaçlarla farkı açmaya başladık. Köşeden Ceren ile iyi hücum eden milliler bu seti 25-19 alarak iki saat süren mücadeleden 3-1 galip ayrılarak beşinci maçında dördüncü galibiyetin aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.