Survivor'dan Elenen Berna, Yarışmanın Arka Planında Neler Döndüğünü Anlattı

Survivor'ın Kıbrıs'taki büyük finali öncesi elenen gönüllüler takımının yarışmacısı Berna, takımının, özellikle de Ogeday'ın kendisine karşı ön yargılı olduğunu söyledi.

Survivor'dan Elenen Berna, Yarışmanın Arka Planında Neler Döndüğünü Anlattı
Yayınlanma:
Güncelleme:

Gönüllüler takımının iddialı isimlerinden Berna Keklikler, 22 hafta geçirdiği Survivor 2017'de neler yaşadığını anlattı.

ÖNYARGILARI ÇÜRÜTMEYİ ÇOK SEVİYORUM

TV8'de yayınlanan Survivor Panorama programına konuk olan Berna Keklikler, "Kendimi izlesem 'Bu kızın Survivor'da ne işi var?' derdim. Teorileri çürütmeyi, önyargıları yıkmayı çok seviyorum" ifadelerini kullandı.

"ŞU ANDA TOPLUM OLARAK AÇLIĞI BİLMİYORUZ"

Kuzey Kıbrıs'ta gerçekleşecek büyük final öncesi elenen başarılı yarışmacı, "Şu zamanda toplum olarak açlığı bilmiyoruz. Bunu Survivor'da öğrendim. Bir şey yiyemiyorsun, onu her an yaşadığınızı düşünün. Anlaşamadığız kişilerle birlikte yaşama zorunluluğu da var. Açlığın getirdiği unutkanlık, gereksiz gerginlik... Benim için inanılmaz bir tecrübe oldu" şeklinde konuştu.

"TAKIM BENİ BİR TÜRLÜ SEVEMEDİ"

Berna Keklikler, "Takımımı seviyordum, ama takım beni bir türlü sevemedi. Bazı kişilerin bana karşı dolup geldiğini gördüm. Ogeday bu isimlerden biriydi. Bana önyargılı davrandı. Buna karşı savaş yaptım" dedi. Berna Keklikler Survivor'dan elenmeden önce Porsche ödülünü kazanarak muhteşem arabanın sahibi olmuştu.

BERNA KEKLİKLER KİMDİR?

Göz6 evinden hatırladığımız bir isim olan Berna Keklikler Almanya doğumlu. Gurbetçi bir ailenin kızı olan Berna Keklikler Almanya'da güzellik yarışmasında derece almış bir isim. Türkiye'ye geldiğinde de güzelliği ile para kazanan Berna Keklikler, kardeşi ile birlikte modellik yapıyor.

27 yaşında olan Berna Keklikler, ailesi Almanya'da yaşadığı için burada kızkardeşi ile birlikte kalıyor. Ekonomi eğitimi alan Berna Keklikler, Almanya'da Miss Turkuaz Germany yarışmasında dereceye girmiş. 1.70 boyunda olan Berna Keklikler 50 kilo ağırlığında.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.