Süs havuzunda vahşet! Bebeğini süs havuzunda boğmaya çalıştı

Adıyaman’da süs havuzunda gayri meşru olan bebeğini boğmaya çalışan kadının elinden belediye temizlik işçisi bebeği son anda kurtardı.

Süs havuzunda vahşet! Bebeğini süs havuzunda boğmaya çalıştı
Yayınlanma:
Güncelleme:

Olay, Adıyaman merkez Demokrasi Pakında meydana geldi. H.P isimli bayan kucağında bebek ile Demokrasi Parkı geldi. Parkın ortasında bulunan süs havuzunun kenarına gelen bayan elindeki bebek ile havuzun içine girdi. Daha sonra kucağındaki bebeği havuzun içine sokarak boğmaya çalıştı. Çevredeki vatandaşlar ne olduğunu anlayamadan parkın temizlik görevlisi Eşref Atalay isimli belediye temizlik işçisi koşarak kadının elinden bebeğini alarak boğulmasını son anda önledi.

Belediyenin temizlik işçisi hayat kurtardı

Süs havuzunun içinden boğulmaya çalışılan 3 aylık bebeği kadının elinden alan temizlik işçisi Eşref Atalay, çocuğu daha sonra Kızılay’ın Kan Merkezindeki görevlilerine teslim etti. Belediye işçisi hem bebeği hem de kadını havuzdan çıkarttı. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri bebeği ve kadını ambulansa bindirerek Adıyaman Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesine kaldırdı. Polis gözetiminde tedavi edilen bebek daha sonra hastane çalışanları tarafından doyuruldu. Bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Bebeğin hastanede tedavisinin süreceği aktarıldı.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.