Taha Akgül'ün ismi verildi

Olimpiyat, Dünya ve Avrupa şampiyonu milli güreşçi Taha Akgül’ün adı Bahçelievler Belediyesi tarafından yaptırılan spor merkezine verildi.

Taha Akgül'ün ismi verildi
Yayınlanma:
Güncelleme:

Taha Akgül Spor Merkezi isim verme törenine milli güreşçi Taha Akgül, Belediye Başkanı Osman Develioğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Çıkrıkçı, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Numan Şahin, AK Parti İlçe Başkanı Av. Zülküf Türkoğlu, BBSK Başkanı Yusuf Yıldırım, mahalle muhtarları, ilçe sakinleri ve sporcu çocuklar katıldı.

Spor merkezine adının verildiği törende konuşan milli Taha Akgül, “Hayattayken adımı böylesine güzel bir tesise layık gördükleri için herkese çok teşekkür ediyorum. Bugün benim için tarihi bir gün. Bir sporcunun hayattayken başına gelebilecek en önemli olaylardan biri de hayattayken adının bir spor tesisine verilerek yaşatılması. Daha 27 yaşındayken, bu beni hem gururlandırırken aynı zamanda sorumluluğumu da arttırıyor. Bu süreçte, hal ve hareketlerime daha çok dikkat etmem gerekiyor. Bu isim burada var olduğu sürece, bundan sonra da buna layık olmaya çalışacağım. Önümüzdeki 2020 olimpiyatlarına hazırlanıyorum. İnşallah orada da ülkemi ve halkımı en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağım. Burada bizleri yalnız bırakmayan tüm Bahçelievler halkına da ayrıca teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Bahçelievler Belediyesi tarafından Kocasinan Merkez Mahallesi'nde sadece öğrenci çocuklar için yaptırılan spor merkezi içerisinde minder sporları salonu, yüzme havuzu, kütüphane ve bilgi evi bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.