Talat Bulut ile ilgili yapımcı ilk kez konuştu

Taciz iddialarıyla gündeme gelen Talat Bulut'la devam kararı alan yapımcı Fatih Aksoy, ilk kez konuştu.

Talat Bulut ile ilgili yapımcı ilk kez konuştu
Yayınlanma:
Güncelleme:

Taciz davasından takipsizlik kararının ardından Talat Bulut'un Yasak Elma dizisine devam etmesi büyük tepki çekmişti. Dizinin yapımcısı Fatih Aksoy da eleştirilerin hedefi olmuştu. Gözlerin çevrildiği Fatih Aksoy sonunda konuştu.

İZİN VERMİYOR

Milliyet'ten Özay Şendir'e konuşan Fatih Aksoy şu açıklamalarda bulundu; "Fatih Aksoy'u, en ünlü yıldızlarının bile MED Yapım çalışanlarına kötü davranmasına izin vermeyen bir adam olarak tanıdım. Bu tanıklığa güvenerek, Talat Bulut'un 'Yasak Elma'ya devam kararıyla ilgili kendisini aradım. Konuşmaya, "19 yaşında bir kız, tanığı yok diye, 'iftira atan insan' konumuna mı düştü?" diye başlayacak oldum, "Dur bakalım" dedi ve başladı anlatmaya:

DOSYAYI BİLMİYORSUNUZ

"Bu konuda, "Savcılığa şikayet et" diyen de benim, "Savcılığa başvurman buradaki pozisyonunu değiştirmez, sen lütfen işine devam et" diyen de... Hepiniz dosyayı bilmeden yazıp çiziyorsunuz. O genç kız ifadesinde "Odada yalnızdık" diyor ama takipsizlik kararı veren Savcı, tam 12 kişinin ifadesini aldı, biliyor musun? Üstelik o genç kızın avukatının istediği tanıklar da var, bu 12 kişi arasında... Diğer kostümcü, onların olayı anlattıklarını söylediği diğer kişi ve o gün kızı almaya gelen erkek arkadaşı hepsi dinlenmiş.

BEN KİŞİLERE GÖRE ÇALIŞMAM

"Daha ilk gün, "Mahkemenin vereceği kararı beklemem, savcı dava açtığı an, Bulut'la yollarımızı ayırırız" diyen benim. Savcı, ciddi bir sosyal medya baskısına rağmen ve o kadar kişiyi dinledikten sonra bir karar vermiş. Ne yapayım, kendim mahkeme mi kurayım? Ben kişilere göre değil, ilkelere göre çalışırım.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.