''Teröristlerin çaresizlik içinde olduğunu canlı gördüm''

PKK tarafından kaçırıldıktan sonra kaçmayı başaran AK Parti İspir İlçe Başkanı Salih Zeki Çetinkaya, “Terör örgütü mensuplarının bir çaresizlik içerisinde, pişmanlık içerisinde olduklarını, çok ne yaptıklarını...

''Teröristlerin çaresizlik içinde olduğunu canlı gördüm''
Yayınlanma:
Güncelleme:

PKK tarafından kaçırıldıktan sonra kaçmayı başaran AK Parti İspir İlçe Başkanı Salih Zeki Çetinkaya, “Terör örgütü mensuplarının bir çaresizlik içerisinde, pişmanlık içerisinde olduklarını, çok ne yaptıklarını bilmeyen bir yapı içerisinde olduklarını canlı canlı gördüm” dedi.

PKK tarafından kaçırıldıktan sonra kaçmayı başaran AK Parti İspir İlçe Başkanı Salih Zeki Çetinkaya, "Terör örgütü mensuplarının bir çaresizlik içerisinde, pişmanlık içerisinde olduklarını, çok ne yaptıklarını bilmeyen bir yapı içerisinde olduklarını canlı canlı gördüm" dedi.

3 gün önce Erzurum'dan Şanlıurfa'ya giderken, Diyarbakır'ın Lice ilçesi ile Bingöl'ün Genç ilçesi arasında bir noktada otomobili durdurularak terör örgütü PKK mensuplarınca kaçırılan İspir İlçe Başkanı Çetinkaya, Erzurum Havalimanı'nda gece saatlerinde AK Parti Erzurum İl teşkilatı ve ailesi tarafından karşılandı. Burada gazetecilere açıklamada bulunan AK Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, hiç umutlarını yitirmediklerini belirterek, "İlçe başkanımızın sağ salim aramıza dönmesinin mutluluğunu yaşıyoruz." dedi.

2 gün teröristler tarafından alıkonulan İspir İlçe Başkanı Salih Zeki Çetinkaya'da, kurtulmanın mutluluğunu ve sevincini yaşadığını ifade ederek, alıkonulduğu sürede teröristlerin bitme noktasına geldiklerini gözlemlediğini belirtti.

Çetinkaya, "Devletimize, milletimize rabbim zeval vermesin. Terör örgütünün orada yanımda olan kişiyle birkaç kelam edip sürekli konuşmaya çalıştığım kişiyle bi çaresizlik içerisinde, pişmanlık içerisinde olduklarını, çok ne yaptıklarını bilmeyen bir yapı içerisinde olduklarını canlı canlı gördüm. Rabbime sonsuz hamt ediyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.