Turan’dan Yenimahalle’ye çıkarma

AK Parti Ankara Milletvekili Hacı Turan, 24 Haziran seçimleri öncesinde vatandaşların her zaman yanında olacağı sözünü vermiş ve seçimler sonrasında vermiş olduğu sözleri yerine getiriyor.

Turan’dan Yenimahalle’ye çıkarma
Yayınlanma:
Güncelleme:

AK Parti Ankara Milletvekili Hacı Turan, 24 Haziran seçimleri öncesinde vatandaşların her zaman yanında olacağı sözünü vermiş ve seçimler sonrasında vermiş olduğu sözleri yerine getiriyor. Seçimler çalışmalarında olduğu gibi seçim sonuçlarından sonrada esnaf ve vatandaşlarla da bir araya gelen Turan, “ Her zaman olduğu gibi esnaf ve vatandaşlarımızla bir araya gelemeye devam ediyoruz. Yenimahalle’de Batıkent Metro Taksi Durağındayız. Esnafımızla sohbet ortamında sorunlarını ve çözüm önerilerini dinliyoruz. Mahallesine tamamiyle hakim olan taksici esnafımızın her daim yanındayız. Sorunlarınıza çözüm bulmak için var gücümüzle çalışacağız. Bizler sizlerin sorunlarına dertlerine ortak olmak için buradayız” ifadelerini kullandı.

haci-turan-31.jpg

Milletvekili Turan, Taksi durağı ziyareti sonrasında Yenimahalle Batıkent’te AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Alper İnceöz ile birlikte İlk Yerleşim, Uğur Mumcu ve İnönü Mahalleleri komisyon üyeleri ile istişare toplantısında bir araya geldi. Turan, “Karşılıklı görüş alışverişinde bulunduğumuz toplantıda gündem ve yaklaşan yerel seçim çalışmalarımız hakkında değerlendirmelerde bulunduk. Ne tür çalışmalar yapmamız gerektiği hakkında vatandaşlarımızdan fikir aldık. Bu seçimler Ankaramız için oldukça önemli. Ankara’nın gelişimine katkı sağlayacak çalışmalar yapmalıyız. Toplantımıza katılım sağlayan tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.