Türkiye iş dünyası Afrika ülkeleri büyükelçileriyle bir araya geldi

Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamların Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy Afrika Birliğine üye 33 Afrika devletinin Ankara büyükelçisiyle bir araya gelerek, Türkiye-Afrika ülkeleri arasındaki ekonomik ve ticari ilişkiler konuşuldu.

Türkiye iş dünyası Afrika ülkeleri büyükelçileriyle bir araya geldi
Yayınlanma:
Güncelleme:

Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamların Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, toplantıda Afrika ülkelerinin Ankara büyükelçilerine hitaben yaptığı konuşmada, “Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Yönetim Kurulu olarak Türkiye ile Afrika ülkeleri arasında ekonomik ve ticari ilişkilerimize çok önem veriyoruz. Türkiye iş dünyası olarak Afrika ülkeleriyle Türkiye arasında ekonomik, ticari, ithalat, ihracat ilişkilerimizin güçlenmesi için her türlü fedakarlığı yapmaya hazırız” dedi.

Toplantıda Afrika Birliğini temsilen Demokratik Kongo Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Marcel Mulumba Tshıdımba ise yaptığı konuşmada, “Afrika ülkeleri olarak Türkiye Cumhuriyeti ile ilişkilerimize çok önem veriyor ve Türkiye’nin Afrika ülkeleri programını büyük bir memnuniyetle karşılıyoruz” dedi.

Toplantıya Demokratik Kongo, Benin, Cezayir, Burkina Faso, Cibuti, Etiyopya, Gine, Nijer, Ruanda, Tanzanya, Somali, Sudan, Güney Afrika, Fildişi Sahili, Kongo, Burundi, Senegal, Angola, Güney Sudan, Zambiya, Nijerya, Mali, Kenya, Fas Krallığı, Çad, Uganda, Mısır, Gambiya, Moritanya, Gana, Tunus ve Gabon Afrika ülkeleri büyükelçileri katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.