TÜSİAV iftarda binlerce Yenimahalleliyi buluşturdu

Türk Sanayici İş Adamları Vakfı Yenimahalle’de iftar yemeğinde binlerce vatandaşı bir sofra etrafında topladı.

TÜSİAV iftarda binlerce Yenimahalleliyi buluşturdu
Yayınlanma:
Güncelleme:

Türk Sanayici ve İş Adamları Vakfı’nın geleneksel hale getirdiği ramazan iftarları bu sene Yenimahalle Belediyesi’nin işbirliğiyle 8. Cadde Kapalı Pazarı yanındaki iftar çadırında gerçekleşti. TÜSİAV Başkanı Veli Sarıtoprak ve yönetim kurulu üyelerinin tam kadro katıldığı iftar yemeğine Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’da katılarak bu anlamlı organizasyonda TÜSİAV üyelerini yalnız bırakmadı.

013.jpg

İKİ AYRI BÖLGEDE İFTAR ÇADIRI KURDUK

İftar yemeği öncesi kısa bir konuşma yapan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar böylesine anlamlı organizasyonlarda bulunmaktan ve ramazan bereketini birlikte yaşamaktan dolayı mutlu olduğunu ifade ederek şunları söyledi, “Biz ramazan ayında Yenimahalle bölgemizde iki büyük iftar çadırı kurduk. Bunlardan birisi Demetevler bir diğeri de Şentepe’de. Ayrıca 26 ayrı mahallemizde büyük iftar çadırları kurarak vatandaşlarımızın ayağına gidiyoruz. Bunun dışında Yenimahalle Belediyesi’nin iki ayrı yemek salonunda iftar yemeği düzenliyoruz, her gün bir mahallemiz de vatandaşlarımıza iftar veriyoruz. Salonlarımızda vatandaşlarımıza iftar yemeği vermek isteyen demokratik kitle örgütlerine ve hemşeri derneklerine elimizden gelen her türlü desteği ve yardımı yapmaya gayret gösteriyoruz” dedi.

BAŞKANIMIZ VELİ BEYE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Başkan Fethi Yaşar konuşmasını şu sözlerle tamamladı, “Mahallemizde verilen iftar çadırlarındaki yemeklere sanayici, iş adamı ve vatandaşlarımızda katkı yapıyor. Bugünkü yemeği TÜSİAV Yönetim Kurulu Üyesi Şahap Yaralı beyefendi verdi. Kendisine Yenimahalle halkı adına şükranlarımı sunuyorum. Allah birliğimizi beraberliğimizi bozmasın. Türkiye’nin çeşitli sıkıntıları var. Ramazandaki yapacağımız ibadetlerin verdiğimiz hayırların herkesin aklını başına getirmesini hem Türkiye’de hem İslam aleminde getirmesini yürekten diliyorum. Türkiye’yi, Mustafa Kemal Atatürk’ün yolunda daha iyi gelecek kuşaklara hep beraber takdim edeceğiz. Sarıtoprak’a duyarlı davranışından dolayı teşekkür eden Yaşar, “Hoşgörüden, mütevazılıktan ve kardeşliğimizden uzaklaşmış bulunmaktayız. Ramazan ayında dualarımız bunların bir an önce bitmesi yönünde olsun. Allah ettiğiniz duaları, kıldığınız namazları, tuttuğunuz oruçları kabul etsin. Hepinize saygılar sunuyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

025.jpg

BU YEMEKLER BİZLERİ BİRBİRİMİZE KENETLİYOR

İftar yemeğinin ev sahipliğin yapan Türk Sanayici İş Adamları Vakfı (TÜSİAV) Başkanı Veli Sarıtoprak şu ifadelere yer verdi, “Bu iftar çadırlarını uzun yıllardır belediyelerle ve hayırsever işadamlarımızın katkılarıyla kuruyoruz. Bu akşamda bu destekle bir araya geldik. Bu birliktelikten fevkalade mutlu oluyoruz. Hep söylüyorum iş adamları sanayiciler varlıklılar yılda bir defa Ramazanda değil, her zaman yoksul insanların, muhtaç olan insanların yanında olmalı, ellerinden tutmalı. Her türlü desteği vermeliler. Yardıma eğilmedikçe kimse dik duramaz diyorum. Bütün hayırsever iş adamlarını bu tür etkinliklere davet ediyorum. Özellikle bu güzel Ramazan ayında bu tür yardımların, bu tür yemeklerin fevkalade yararlı olacağını, milli birlik ve beraberliğimizi arttıracağını bizi birbirimize kaynaştıracağını düşünüyorum. Yemeğimize katkı veren Şahap Yaralı beyefendiye teşekkür ediyor, sizlere de afiyet olsun diyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

023.jpg

Yenimahalle Belediyesi ile Türk Sanayici İş Adamları Vakfı’nın ortaklaşa düzenlediği iftar yemeğinin giderlerini TÜSİAV Yönetim Kurulu Üyesi işadamı Şahap Yaralı üstlendi.

029.jpg032.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.