Ünlü Sunucu Ali İhsan Varol eşinden boşandı

Ünlü sunucu Ali İhsan Varol eşinden tek celsede gizlice boşandı.

Ünlü Sunucu Ali İhsan Varol eşinden boşandı
Yayınlanma:
Güncelleme:

TV2'de yayınlanan yarışma programıyla tanınan ünlü sunucu Ali İhsan Varol ile eşi Ayşe Varol, gizli görülen duruşmada tek celsede boşandı. Mahkeme çiftin çocuğunun velayetini anneye verdi.

EVLİLİK BİRLİĞİMİZ TEMELİNDEN SARSILDI

İstanbul Aile Mahkemesi'ne avukatları aracılığıyla başvuran Ali İhsan Varol, eşi Ayşe Varol'a "evlilik birliğinin temelinden sarsılması nedeniyle anlaşmalı boşanma" davası açtı. Eşiyle boşanma konusunda anlaşmaya varan ünlü sunucu, boşanmalarına karar verilmesini istedi. İstanbul Aile Mahkemesi'nde basına kapalı olarak görülen davada Ali İhsan Varol ile davalı Ayşe Varol çocuklarıyla birlikte katıldı.

NE KADAR TAZMİNAT ALINACAĞI AÇIKLANMADI

Duruşmada mahkeme taraflara boşanma konusunda anlaşıp anlaşmadıklarını sordu. Varol çifti boşanmak istediklerini mahkemede bir kez daha tekrarladı. Tarafların boşanmasına karar veren mahkeme, çiftin talebi doğrultusunda çocuğun velayetini anneye verdi. Çiftin birbirinden ne kadar tazminat ve nafaka istediği açıklanmadı.

EŞİ ŞİKAYETÇİ OLMUŞTU

Ayşe Varol, 5 ay önce Sarıyer Polis Merkezi'ne başvurarak eşi Ali İhsan Varol'un kendisine hakaret ettiğini ve yumruk attığını öne sürerek şikayetçi olmuştu. Savcılık, Ali İhsan Varol'a iddiayla ilgili 3,5 yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırladı.

HAKİKAT ER GEÇ ORTAYA ÇIKACAKTIR

Ali İhsan Varol da bunun üzerine Twitter hesabından açıklama yaparak kendisini savunmuştu. Varol, "Böyle bir iftiraya karşı sessiz kalınamaz. Sistem gerçekten şiddete uğrayan kadınların kurtarıcısıysa eğer varsın bu çamurun izi bende kalsın. Gam yemem. Hakikat er geç ortaya çıkar' demişti.

ali_ihsan_varol.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.