2 yaşındaki çocuk tedavisi için Ankara'ya nakledildi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Diyarbakır’da yaşayan 2 yaşındaki Ayşe Vera’nın ileri tetkik ve tedavisi için ambulans uçakla Etlik Şehir Hastanesi’ne nakledildiğini duyurdu.

2 yaşındaki çocuk tedavisi için Ankara'ya nakledildi
Yayınlanma:

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Diyarbakır’da yaşayan 2 yaşındaki Ayşe Vera’nın ileri tetkik ve tedavisi için ambulans uçakla Etlik Şehir Hastanesi’ne nakledildiğini belirtti.

Fahrettin Koca, 2 yaşındaki Ayşe Vera'nın Nöromiyelitis Optika denilen bir merkezi sinir sistemi rahatsızlığı olduğunu söyledi.

Diyarbakır'dan Ankara'ya Ayşe Vera'nın uçak ambulansla getirildiğini ifade eden Koca, çocuğun tedavisini Ankara'da devam edeceğini kaydetti.

Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "2 yaşındaki Ayşe Vera’yı Diyarbakır Dicle Üniversitesi Hastanesinden ileri tetkik ve tedavi için uçak ambulansla Ankara Etlik Şehir Hastanesine getirdik. Ayşe Vera’nın, Nöromiyelitis Optika denilen bir merkezi sinir sistemi rahatsızlığı var. Ayşe, hastalığının tedavisi için uzman doktor amcalarının, ablalarının elinde" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.