Yaz mevsiminde hangi balık yenir? | Ankara'nın ünlü balıkçısı 'Müslüm baba' tüyoyu verdi!

Ankara'nın ünlü balıkçılarından Mehmet Benli, Müslüm Gürses'e benzerliği ve balık tezgâhında sergilediği performansla tanınıyor. Ankara Ulus Hali'nde binlerce vatandaşın uğrak noktası olan tezgâhında, "Balıkçı Müslüm" lakabıyla tanınan Benli, balık av sezonu sona erse de bazı balıkların yaz mevsiminde de yenilebildiğini söyledi.

Yaz mevsiminde hangi balık yenir? | Ankara'nın ünlü balıkçısı 'Müslüm baba' tüyoyu verdi!
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: GÜNSU ÖZMEN

Ankara Ulus Hali'nde binlerce vatandaşın uğrak noktası olan tezgâhında, ‘Balıkçı Müslüm’ lakabıyla tanınan Mehmet Benli, her gün şarkılar eşliğinde balık satışı yaparak müşterilerine keyifli bir alışveriş deneyimi sunuyor.

Bu mevsimde, balık pazarında sessizlik hâkim olacak. Sezonun sona ermesiyle birlikte, Ankara'da balık tüketim alışkanlıkları da değişecek.

adsiz-tasarim-26.jpg

ALTERNATİFLER BELLİ, MEVSİMİNE UYGUN BALIKLAR TERCİH EDİLMELİ

Balıkçı Müslüm, bu mevsimde de lezzetli ve sağlıklı alternatiflerin olduğunu vurguladı. Mevsime uygun balık çeşitlerini tercih etmenin, sağlıklı beslenme alışkanlıklarının devamını sağlayacağını belirten Balıkçı Müslüm, “Şu an somon, çupra, alabalık, levrek ve çinekop mevsimi. Vatandaşlar bu balıkları alıp, gönül rahatlığıyla tüketebilirler.” ifadelerini kullandı.

Balıkçı Müslüm, Ankara'da balık tüketim alışkanlıklarının değişeceğini söyledi. Balık sezonunun sona ermesiyle birlikte, Ankaralıların sağlıklı ve lezzetli alternatiflerle beslenmeye devam edeceklerini dile getiren Balıkçı Müslüm, “Her daim en taze ve en lezzetli deniz ürünlerini müşterilerimize sunmaya devam edeceğiz.” dedi.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.