YATSİAD iş dünyasını buluşturdu

Yatırımcı ve Sanayici İşadamları Derneği (YATSİAD)tarafından organize edilen iftar programı düzenlendi.İftara,iş dünyasının ve sivil toplum kuruluşlarının önemli isimlerini bir araya getirdi. Programa Ankara iş dünyasının önde isimleri büyük ilgi gösterdi

YATSİAD iş dünyasını buluşturdu
Yayınlanma:
Güncelleme:

AYNUR ÇETİN

Yatırımcı ve Sanayici İşadamları Derneği (YATSİAD) tarafından organize edilen iftar programı düzenlendi. İftara, iş dünyasının ve sivil toplum kuruluşlarının önemli isimlerini bir araya getirdi. Programa Ankara iş dünyasının önde isimleri büyük ilgi gösterdi.

Kısa adı YATSİAD olan Yatırımcı ve Sanayici İşadamları Derneği’nce iftar programı düzenlendi. Wonders Restoran’da organize edilen iftar, STK’ların ve iş dünyasının önemli isimlerini bir araya getirdi.

İŞ DÜNYASI AYNI SOFRADA BULUŞTU

YATSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Yoldar ve Yönetim Kurulu üyelerinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen iftara ilgi yoğundu. İftara, ANGİAD Başkanı Emre Altındağ, TÜSİAV Başkanı Veli Sarıtoprak, İÇASİFED Başkanı Mehmet Akyürek, TÜRKONFED Başkan Yardımcısı Ali Tekin Çelik, OSİAD Başkanı Ahmet Kurt, GGYD Başkanı Nezih Allıoğlu, ASİAD Başkanı Eda Ersoy, AFİDER Başkanı Engin Aygüney, BEGİKAD Başkanı İlker Bayram, TÜGİAD Ankara 8. Dönem Başkanı Türker Naslı, ATİD Başkanı Birol Akman ve BASİAD Başkanı Hacı Ali Yücel katıldı.

yatsiad-iftari-1.jpg

GÜCÜMÜZE GÜÇ KATIYOR

İftar öncesi kısa bir konuşma yapan YATSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Yoldar, böylesine kutsal bir günde aynı masayı paylaşmaktan duyduğu onuru dile getirdi. Yoldar, “Sevinçle kavuştuğumuz bu özel günler hepimiz son derece anlam yüklü. İş dünyası olarak; maneviyatımızı ve dayanışma gücümüzü pekiştirdiğimiz Ramazan Ayında aynı masada, aynı çatı altında olmak gücümüze güç katıyor. Böylesine güzel vesilelerle ve aldığımız güçle çok daha güzel günlere doğru yürüyeceğimize olan inancım tam. Hepinize katılımlarından dolayı teşekkür eder, hayırlı iftarlar dilerim” dedi. Konuşmanın ardından davetliler birlikte iftar yaptı. Akşamın ilerleyen saatlerine kadar devam eden programın sonunda toplu fotoğraf çektirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.