Yenimahalle’de altyapı atağı

Yenimahalle’de altyapı çalışmaları soğukların başlamasına rağmen aralıksız devam ediyor.

Yenimahalle’de altyapı atağı
Yayınlanma:
Güncelleme:

Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı 8 ekip, ilçe genelinde hasara uğrayan ve tadilat gerektiren tüm bölgelerde kaldırım ve bordür çalışması yaparken; 3 ayrı ekip de yeni yolları açıyor. İvedik, Macun ve Ata Mahalleri’nde yol açımını tamamlayan belediye, Kentkoop Mahallesi’nde de imar planları çerçevesinde yeni yol açımına başladı.

Öte yandan asfalt yama çalışmalarına da aralıksız devam eden ekipler, Avcılar, Anadolu, Barış, Kardelen, İlkyerleşim, Beştepe mahallelerinde tretuvar çalışmalarını tamamlarken, Özevler, Ata, Demetgül, Emniyet ve Turgut Özal mahallelerinde de çalışma devam ediyor. Serhat Mahallesi’nde de malzemeli bakım işlerini bitiren ekipler, Memlik Mahallesi’nde de çalışmalara başladı. Ayrıca vatandaşların çıkmakta zorlandığı dik yokuşlu sokakları tespit ederek merdivenli yol çalışması yapan ekipler Çiğdemtepe Mahallesi’nde de merdiven çalışmasını tamamladı.

Fen İşleri hedefe kilitlendi

Yenimahalle Belediyesi 2017 yılında 85 bin ton asfalt serimi, 60 bin metre bordür, 200 bin metrekare yol açımı, 70 bin metrekare tretuvar, 200 bin metreküp malzemeli bakım, 400 bin metreküp hafriyat alımı ve 400 bin metrekare alan düzenlemesi hedefine doğru hızla ilerliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.