Yiğiner yeniden başkan

Ankara Umum Otomobilciler ve Şoförler Esnaf Odası, Olağanüstü Genel Kurulu’nda yapılan oylama sonucunda, Mehmet Yiğiner bir dönem sonra yeniden başkan seçildi. Yiğiner, geçerli oyların 1765’ini alarak başkanlık koltuğuna oturdu.

Yiğiner yeniden başkan
Yayınlanma:

HABER FOTOĞRAF

GÜLFERİ ÖZBEK

Ankara Umum Otomobilciler ve Şoförler Esnaf Odası’nda hafta sonu genel kurul heyecanı yaşandı. Olağanüstü Genel Kurulda yapılan seçimde ANKESOB ve MKE Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner, yeniden oda başkanlığına seçildi. Yiğiner, 2014 seçimlerinin ardından, bir dönem sonra yeniden Ankara Umum Otomobilciler ve Şoförler Esnaf Odası'nın başkanı oldu. Mehmet Yiğiner seçimde 1765 oy alırken, en yakın rakibi İzzet Yıldırım 1210 oyda kaldı. 7 adayın yarıştığı seçimde böylece Mehmet Yiğiner zafere ulaşan taraf oldu. Yiğiner ve destekçileri sonucun ardından yoğun sevinç yaşadılar.

LAYIK OLMAYA ÇALIŞACAĞIM

Yiğiner, seçimin ardından yaptığı açıklamada, “Beni Ankara Umum Otomobilciler ve Şoförler Esnaf Odası Başkanlığına tekrar layık gören şoför esnafımıza şükranlarımı sunuyorum. Sorumluluğumuz arttı. “Nerede kalmıştık" diyerek yeniden bir aradayız. Yarım kalan hizmetlerimizi yerine getireceğiz. Tüm ekip arkadaşlarımıza ve bize destek veren şoför esnafı dostlarımıza çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız, iyi ki sizin başkanınızım” dedi. BaşkanYiğiner, oy veren vermeyen herkesin başkanı olmaya ve temsilini en iyi şekilde yerine getirmeye çalışacaklarını da sözlerine ekledi. Yiğiner, seçim sonrası delegeleriyle selfi çekindi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.