YILDIRIM KAYA CEM TV’DE

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara Milletvekili ve CHP Parti Meclisi Üyesi Yıldırım Kaya, Bugün 18:30’da Cem TV’de Gülseren Yıldırım’ın sunduğu ANA HABER programının canlı yayın konuğu olacak.

YILDIRIM KAYA CEM TV’DE
Yayınlanma:
Güncelleme:

YILDIRIM KAYA CEM TV’DE

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara Milletvekili ve CHP Parti Meclisi Üyesi Yıldırım Kaya, Bugün 18:30’da Cem TV’de Gülseren Yıldırım’ın sunduğu ANA HABER programının canlı yayın konuğu olacak.

Kamuoyunun yakından takip ettiği OHAL’ın kaldırılması, CHP içindeki parti içi gelişmeler gibi gündem başlıkları başta olmak üzere öne çıkan konuları değerlendirecek olan Kaya, 18:30’da herkesi ekran başına davet ediyor.

cem-tv.jpg

KAYA: CHP MANDACILARIN DİZAYN EDEBİLECEĞİ BİR PARTİ DEĞİLDİR

CHP Parti Meclisi Üyesi ve Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya gündeme ilişkin yaptığı basın açıklamasında, Cumhuriyet Halk Partisinin köklerinin Kuvayi Milliye’ye dayandığını, “Mandacıların dizayn edebileceği, darbe hukukuna sarılarak iktidar olanların dil uzatacağı, darbeci artıklarının söz söyleyebileceği bir parti değildir CHP.” dedi

İşte, Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya’nın gündeme dair önemli açıklamaları

Halk CHP’den Ne Bekliyor
 

CHP’nin birinci görevi sistem değişikliğini geriye sarmak, AKP’nin rejim değişikliğine giden yoluna engel olup, “Parlamenterler Demokratik Sistemi” işler hale getirmektir. Halkımızın kaygısı Cumhuriyet rejiminin değiştirilmesidir. CHP’den beklentisi de, büyük hayal kırıklığının nedeni de budur.

CHP’nin ihtiyacı, kesinlikle seçimli bir kurultay değildir. Kişilerin ön plana çıkartılıp, kurtarıcı olarak sunulması da doğru bir siyaset tarzı değildir. Bizim örgütlü toplumu yaratma mücadelesine ihtiyacımız var. Bu mücadeleyi öncelikle parti içinde başlatıp örgütlü bir parti olmayı hedeflemeliyiz. Çünkü halktan kopuk parti iktidar olamaz, örgütlü olmayan parti de halka ulaşamaz…

Diğer yandan, yıllardır iktidar olmamasına, örgütlenme sorunlarına rağmen, halkımızın en zor zamanlarında kapısını çaldığı umudun adıdır CHP.

Oy oranı ne olursa olsun partiler üstüdür.

milyonun partisidir.

Çünkü kökleri Kuvayi Milliye’ye dayanır.

Cumhuriyetimizi kuranların kurduğu tek partidir!

Çok partili sisteme geçişin ilk adımını atandır.

Demokrasi geleneğinin olması, diğer siyasi partilerden ayrıldığı en önemli özelliğidir.

Tam bağımsız Türkiye diyenlerin partisidir!

Ne büyük onur!

CHP MANDACILARIN DİZAYN EDEBİLECEĞİ BİR PARTİ DEĞİLDİR

Mandacıların dizayn edebileceği, darbe hukukuna sarılarak iktidar olanların dil uzatacağı, darbeci artıklarının söz söyleyebileceği bir parti değildir CHP.

CHP’de kurultay talep edenler de, etmeyenler de oynanan oyunun farkındadır.

Önümüzde yerel seçimler var.

Demokrasi güçleriyle birlikte, biz bu oyunu bozarız!

Bunun için örgütlerimizin önünde duran ve hemen hayata geçirilmesi gereken temel konular şunlardır:

1- İl ve İlçe Danışma Meclislerini toplayarak seçim sürecini değerlendirmek.

2- Yerel seçimlere hazırlık için, “sokak örgütlenmesi” çalışmalarına hemen başlamak.

3- Sandık görevlilerindeki aksaklıkları tespit ederek, görevlendirmeleri hemen yapmak.

4- Yerel yönetim adaylarının hangi yöntemlerle ve ne zaman belirleneceğine, örgütlerde yapılacak toplantılarla karar verip, vakit kaybetmeden çalışmalara başlamak.

Merkez AKP tarafından kuşatılmıştır. Biz bu kuşatmayı çevreden başlayarak dağıtabiliriz. Bunun yolu da bulunduğumuz yerlerde Belediyeleri, Muhtarlıkları, Belediye ve İl Genel Meclislerini kazanmaktan geçiyor...

Üretenlerin yöneteceği bir CHP mümkün!

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.