“Yol Arkadaşım 2”ye büyük ilgi

Ankara Atlantis Alışveriş ve Eğlence Merkezi, serinin ilk filmiyle gişede başarı yakalayan ve izleyenlerden tam not alan “Yol Arkadaşım” filminin ikincisi izleyiciyle buluştu.

 “Yol Arkadaşım 2”ye büyük ilgi
Yayınlanma:
Güncelleme:

GÜLAY ERTUNÇ

12 Ekim’de vizyona giren “Yol Arkadaşım 2” filminin oyuncuları ve film ekibi Ankara Atlantis Alışveriş ve Eğlence Merkezi’nde hayranlarıyla bir araya geldi. Film ekibinden Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak’ın katıldığı söyleşiye hayranları oldukça yoğun ilgi gösterdi. Bu yoğun ilgiye oldukça sempatik cevap veren ikili, hayranlarıyla keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Daha sonra filmin saat 19.30’da gerçekleşen özel gösterimine katılan ikili, sevenleriyle birlikte bol bol kahkaha atarak filmi izledi. Tüm salonların dolu olduğu ve izleyicilerin yoğun ilgi gösterdiği film seyircisinden tam not aldı. Atlantis Alışveriş ve Eğlence Merkezi’nin daha önce sosyal medya hesaplarında duyurduğu üzere Facebook ve Instagram’da paylaşılan görselin altına unutamadıkları bir yol hikayesini yorum yazan 4 şanslı kişiye de maket arabaları verildi.

yol-arkadasim-33.jpg

524.404 SEYİRCİ

Sezonun en iyi ilk 3 gün açılışını yapan ‘Yol Arkadaşım 2’ gişeleri altüst ediyor! 12 Ekim Cuma günü vizyona giren ‘Yol Arkadaşım 2’ ilk 3 gün şampiyonu oldu, tam 524.404 sinemaseveri güldürdü. ‘Yol Arkadaşım 2’ hem gönüllere hem de zirveye taht kurdu! Film, sezonun en iyi ilk 3 gün açılışını yaptı. Onur (Oğuzhan Koç) ve Şeref (İbrahim Büyükak) yine yollarda, yine başları beladan kurtulmuyor!  İlkinde olduğu gibi ikinci filmin senaryosu da İbrahim Büyükak’a ait, yönetmenliğini de yine Bedran Güzel üstleniyor. Başrollerde İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç’a Ezgi Eyüboğlu ve Olgun Toker eşlik ediyor.

img_5790.jpg

yol-arkadasim-3.jpg


 

Kaynak:Basın Bülteni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.