01 Kasım 2018 burç yorumları

01 Kasım 2018 burç yorumları

01 Kasım 2018 burç yorumları
Yayınlanma:
Güncelleme:

KOÇ BURCU

Gökyüzü bugün yakın çevrenizde arkadaş ilişkilerinizde dikkatli olmamız için uyarıyor sizleri ağzınızdan çıkan iyi niyetli her cümlede art niyet aranabilir ve  hiç ilginiz olmayan konuların tam merkezinde bulabilirsiniz kendinizi.  İş hayatınızda da buna bağlı krizlerle karşı karşıya kalabilirsiniz kelimelerinize yaklaşımlarına özen gösterin ve sorunları üzerinize çekmeyin. Özel hayatınızda da bugün isteklerinizi belirlemekte zorlanabilir duygularınızdaki geçişler çok yüksek olduğu için sağlıklı kararlar veremeyebilirsiniz

BOĞA BURCU

Gökyüzü bugün her türlü konuda iş anlaşması iş görüşmesi yeni tanıştığımız insanlardan gelecek teklifleri önerileri açık yüreklilikle kabul edip aktif ve girişimci davranmanız için harekete geçiriyor sizleri. Bugün kendinize güvenmeli gelen her teklifle projeyi akıllıca değerlendirip bir an evvel iş hayatınızda gerçekleştirecek etkinliklerin içerisinde yer almalısınız. Özel yaşamınızdaysa eş yada sevgilinizin sözlerinden sizden gizlediği bir takım gerçekleri fark edebilir ortaya çıkabilir dürüst bir şekilde sizinle bilginiz dışında yapılan paylaşımları açık yüreklilikle ifade etmesi için onunla iletişime önem verebilirsiniz.

İKİZLER BURCU

Gökyüzü bugün kıskançlık duygunuzun ve geçmişte hayatınızda yer alan bugünse olmayan kişilerin özel hayatlarını iş hayatlarını izleyip kendi yapmanız gerekenlerden uzaklaşarak gereksiz tartışmalar gerçeği yansıtmayan söylemlerde bulunup huzursuzluklara sebebiyet verecek davranışlar içinde olabileceğinize işaret etmekte sizlere önerim bugün sadece kendinize yakın arkadaşlar ve aile bireylerinizle olan ilişkilerinize önem vererek hareket edin. Böylelikle olası pek çok problemin önüne geçecek davranışlar içerisinde bulunmamış olursunuz

YENGEÇ BURCU

Bugün eğitim hayatınızda ilgili yaşanan gecikmelerden sonra alacağınız haber sizleri bir hayli mutlu edebilir kendinize olan güveninizi yeniden kazanabilir eğitim hayatınızda zorlandığınız her konuda başarılı ve öğretim açık olan zihninizle başarılı ve olumlu girişimler gerçekleştirebilirsiniz. İş hayatı devam eden Yengeçler bugün başkalarının etkisi altında kalmanız finansal anlamda kayıplar yaşamanıza sebebiyet verebilir özel hayatınızda da bugün sürpriz yakınlaşmalar ve bir anda kalbinizde oluşan aşk kelebekleriyle bambaşka bir huzurlu dünyanın kapılarını aramalarınızı sağlayabilir.

ASLAN BURCU

Gökyüzü bugün aileniz yakın arkadaşlarınızla özel hayatınızda ilgili dengeleri sağlamakta zorlanabilirsiniz. Öfkeyle sarf edilen sözler yüzünden zor durumda kalabilirsiniz. Sizlere önerim hissetmediğiniz hiç bir şeyi sözlerinize yansıtmamalı sizi seven değer veren insanlara kırıcı yaklaşımlarda bulunmamalısınız. İş hayatınızda anlık kararlar hukuksal problemlere de gözünüzden kaçan ayrıntılardan dolayı zor durumda kalmanıza sebep olabilir . Evli Aslanlar bugün kıskançlık duygunuz ilişkinizde yıkıcı etkileri tetikleyebilir sağduyulu ve sakin davranmanızda fayda var.

BAŞAK BURCU

Gökyüzü bugün duygusal konularda geçmişten güne yansıyan enerjilerle baş ederek yeni başlangıçları karşılayacak gücü kendinizde bulacağınızı müjdeliyor sizlere. Finansal konularda istediğiniz bir yatırım planı ile karşılaşabilir parlak zekanızı ortaya koyarak kazançlı yatırımlar yapabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise evli başaklar bugün ilişkinizde her şeyi yeniden olumlu şekilde yapılandırabileceğimizin farkındalığıyla hareket etmelisiniz.

TERAZİ BURCU

Gökyüzü bugün yakın çevrenizde bulunan iş arkadaşlarınız ve yeni tanıdığınız kişilerin etkisi altında kalarak olumsuz eleştirilerinin etkisi ile sağduyulu kararlar veremeyeceğiniz yönünde uyarıyor sizleri. Bugün iş hayatınızda ailevi konularda kendinizi haklı görerek vereceğiniz yanlış kararlar ilişkilerinizi derinden yaralayabilir büyük pişmanlıklarla karşı karşıya kalabilirsiniz.

AKREP BURCU

Gökyüzü finansal konularda işinizle ilgili onay bekleyen durumlarla ilişkili onay ve olumlu gelişmeleri bir arada yaşayacağınız son derece keyifli ve enerjisi yüksek bir günü müjdeliyor sizlere. Resmi dairelerle işleri olan akrepler bugün beklediğiniz olayları alabilir iş hayatınızdaki krizleri başarıyla çözüme kavuşturabilirsiniz. Özel hayatınızda da geçmişle ilgili konuların tamamen kapanması çözüme kavuşması ile var olan ilişkinizi aşkla güçlendirip iyileştirebileceğiniz harika bir gündesiniz aşka atacağınız her adım mutluluğunuzun anahtar olacaktır.

YAY BURCU

Gökyüzü bugün dostlarınızla hemfikir olabilmenin karşılıklı fikir alışverişlerinin ticari konularda başarılı yatırımlar yaparak işinizle ilgili pek çok düzenlemede bulunarak finansal anlamda kazançlarınızı arttıracağınızı müjdeliyor sizlere, Bugün gizliliğe önem verip sadece dostlarınızla fikir alışverişinde bulunup aldığınız kararları bir an evvel uygulamaya geçmeli hiç kimsenin kararlarınızı uygulamaya geçmenizin önüne geçmesine izin vermemelisiniz aylar sonra kendinize güvenerek huzurlu hissedebilirsiniz.

OĞLAK BURCU

Bugün eski eş yada sevgilinizin beklenmedik bir telefonuyla huzurunuz kaçabilir var olan ilişkinizde buna bağlı problemler yaşayabilirsiniz yaşanan bu gerginliği eş veya sevgilinizden saklamamalı açık yürekli ve dürüst davranmalısınız. İş hayatınızda ise bugün başarılarınız gölgelenmek istenebilir ve mesleğiniz üzerinde birtakım oyunlar oynayabilir dikkatli davranın.

KOVA BURCU

Gökyüzü bugün yeni insanlar tanıyarak iş hayatınızda onların öneri tekliflerine sıcak bir şekilde karşılarsınız büyük bir projenin mimarı olabileceğinizi müjdeliyor sizlere. Güne yükselen enerjinizi yansıtın ve kazanın. Özel yaşamınızda ise tutkulu ve aşk enerjisinin hakim olduğu bir gün sizleri karşılamakta.

BALIK BURCU

Gökyüzü bugün anne yada baba ile ilgili konuları hassasiyetle gündeminizde yer olabileceğine işaret etmekte Öfkeyle kalkarsanız zararla oturabilirsiniz bugün sağduyulu davranışlar içinde olmak büyüklere saygı göstermek olası kırgınlıkların önüne geçecektir. İşinizle ilgili konulardaysa uzun zamandır beklediğiniz terfi zam veya yeni bir projenin başarı ile geri dönüşümünü yaşayabilirsiniz.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.