10 Ağustos 2018 burç yorumları

10 Ağustos 2018 burç yorumları

10 Ağustos 2018 burç yorumları
Yayınlanma:
Güncelleme:

KOÇ BURCU

Gökyüzü bugün iş arkadaşlarınızın hukuki sorunlarına müdahale etmemeniz için uyarıyor sizleri. İyi niyetle yapacağınız bu davranış sizlere hak etmediğiniz şeyler yaşatabilir. Ayrıca bugün maddi konular ile ilgili harcamalarınızı kontrol altında tutmalısınız. Özel yaşamınızda ise bugün alınganlık duygunuz hırçın bir tutum içine girmenize yol açabilir. 

BOĞA BURCU

Bugün sürpriz bir yolculuk size maddi manevi zenginlikler getirebilir. Burun kırın etmeden yolculukları ertelememelisiniz. İş hayatınızda yaşadığınız düşüş bugün ile birlikte yükselmeye başlıyor şansı cesaretle değerlendirin. Özel yaşamınızda ise geçmişte yaşadığınız kırgınlıkların esiri olmamalı mutluluk yanı başınızdayken kendinizi bundan mahrum bırakmamalısınız. 

İKİZLER BURCU

Bugün ailevi konularda dikkatli olmalısınız. Ağzınızdan çıkan hoyratça sözler ilişkilerinizi kopma noktasına getirebilir. İş hayatınızda da bugün hiç bir işinizi ağırdan almamalısınız. Özel yaşamınızda ise beklentilerinizi yükseltirken aynı şekilde karşılık beklenebileceğini hesaplamalısınız. 

YENGEÇ BURCU

Gökyüzü bugün ticari konularda çıkarcı insanlardan zarar görebileceğiniz konusunda uyarıyor sizleri. Değerlendirmeyi düşündüğünüz bir paranız varsa bugün güvendiğiniz kişiler dışında yönlendirmelere itibar etmemelisiniz. Özel yaşamınızda ise eski eş ya da sevgilinizden dolayı gerginlikler yaşayabilir öfke kontrolü yapmakta zorlanabilirsiniz. 

ASLAN BURCU

Bugün işinizle ilgili konularda birlikte çalıştığınız insanlar yüzünden gerginlikler yaşayabilir yaptığınız işleri kendilerine mal etmelerine sessiz kalamayabilirsiniz. Bugün iş değişikliği ya da yeni iş gibi konularda şartları çok zorlamamalısınız. Özel yaşamınızda ise yıllar sonra gelen mutluluğun tadını çıkarmalı korku ve kaygının size ket vurmasına izin vermemelisiniz. 

BAŞAK BURCU

Bugün ailevi konularda gerginlikler yaşayabilir beklenmedik durumlar özellikle ailenin ortak taşınmazları ile ilgili konularda uzlaşı sağlanamaması haklarınızdan olmanıza yanlış kararlara neden olabilir. Özel yaşamınızda ise karşılıklı kıskançlıklar ilişkinizde büyük krizlere yol açabilir.

TERAZİ BURCU

Bugün iş başvurularınız ve girişimlerinizde sorunlar yaşayabilirsiniz.  Bu durum sizleri hayal kırıklığına düşürmemeli aksine daha fazla mücadele etmeli olacağına inanarak hareket etmelisiniz. Özel yaşamınızda ise mutluluğunuzu pekiştireceğiniz enerjiler ile karşı karşıyasınız.

AKREP BURCU

Bugün agresif her söylem iş ve özel hayatınızda ciddi sorunlar yaşamanıza neden olabilir. Kendi atladığınız şeylerin sorumlusu başkasıymış gibi hareket etmemelisiniz. Yaptığınız hata ya da gözden kaçan konuların sorumluluğunu almalı hırsla hareket etmemelisiniz. Özel yaşamınızda ise kıskançlık duygunuz ve her şeyi yönetme arzunuz karşı tarafın sizden tamamen soğuyup uzaklaşmasına neden olabilir. 

YAY BURCU

Bugün dostlarınıza zaman ayırmalı onların yaşadığı zorluklara duyarsız kalmamalısınız. İşiniz ile ilgili konularda da aşırı detaycı ve şüpheci yaklaşımlarınız yadırganabilir zor durumda kalabilirsiniz. Özel yaşamınızda da beraber olduğunuz eş yada sevgilinizin bu konuda tüm desteğiyle yanınızda olması işinizi oldukça kolaylaştırarak güvenle hareket etmenizi sağlayacaktır. 

OĞLAK BURCU

Bugün iş hayatınızda ani kararlar almaktan kaçınmalı ve her şeyi sakinlikle ele almalısınız. Özel yaşamınızda ise duygularınızı ifade ederken samimi olmalı kırgınlık ya da kızgınlıkla hareket etmemelisiniz.

KOVA BURCU

Bugün maddi konularda şansınıza güvenerek hareket ettiğiniz takdirde umduğunuzu bulamayabilirsiniz. Riskten uzak durmalısınız. İşinizi paranızı riske edecek her şeyden uzak durun. Özel yaşamınızda ise dargın olduğunuz eş ya da sevgiliniz ile barışabilirsiniz.

BALIK BURCU

Gökyüzü bugün iş hayatınızda sağduyulu davranmanın maddi kazançlar getireceğine işaret etmekte. Bu sayede finansal olarak aleyhinize gelişen durumları lehinize çevirebileceksiniz. Özel yaşamınızda ise eşinizin yakınları ile tartışmalardan uzak durmalısınız bugün.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.