14 Kasım burç yorumları

14 Kasım burç yorumları

14 Kasım burç yorumları
Yayınlanma:
Güncelleme:

KOÇ BURCU

Sevgili Koç; grup ve dernekler içinde yer alabilir, hedeflerine varmak için harekete geçebilirsin. Bugün ideallerin ve geleceğe dair projelerin ön plana çıkabilir, sosyal ortamlarda bulunabilir, organizasyonlara katılabilirsin. Düşüncelerini ve görüşlerini özgürce ifade ederek girişimlerin için destek bulabileceğin gündesin.

BOĞA BURCU

Sevgili Boğa; iş ve sosyal hayatında ilerlemeler yaşayabilir, ilkelerin doğrultusunda hareket etmek isteyebilirsin. Vergi, sigorta, kredi gibi işlerini çözüme kavuşturmak için görüşmeler yapabilir, finansal konularda danışmanlık almak üzere harekete geçebilirsin. Bütçe çalışması yapacağın toplantılara girmen söz konusu olabilir.

İKİZLER BURCU

Sevgili İkizler; bugün görüşlerini paylaşabilir, yakın ilişkide olduğun kişilerle fikir alışverişine girebilir ya da danışmanlık alabilirsin. Yurtdışı, mahkemeler, yüksek eğitim ya da yayıncılıkla ilgili konularda girişimlerde bulunabilir, ilkelerin ve ideallerin doğrultusunda düşüncelerini ifade edebilirsin.

YENGEÇ BURCU

Sevgili Yengeç; maddi manevi paylaşımlara kafa yoracağın, soğukkanlılıkla kararlar almak zorunda kalacağın bir gündesin. Bugün duygularını işin içine sokmadan harekete geçmeli, olaylara daha objektif bir gözle bakabilmelisin. Akrabalarından ya da beraber çalıştığın kişilerden fikir almanda fayda var.

ASLAN BURCU

Sevgili Aslan; karşıt burcunda hareket etmekte olan Ay, bugün eylemlerinde başkalarının desteğine ihtiyaç duyacağına işaret etmekte. Üstünde çalıştığın anlaşmaları imza aşamasına getirebilir, iş birliklerinin yardımıyla ortak projeler geliştirebilirsin. Sevdiklerinle beraber keyifli organizasyonlar yapabileceğin bir gündesiniz.

BAŞAK BURCU

Sevgili Başak; bugün işlerini yerine getirirken bazı aksaklıklarla karşılaşabilirsin ancak akılcı yaklaşımlar sergileyerek, çözüm odaklı olabilir ve çalışmalarından sonuç alabilirsin. İş hayatınla ilgili projeler üretirken hem yeteneklerini hem de ekonomik koşullarını göz ardı etmemelisin.

TERAZİ BURCU

Sevgili Terazi; aşk hayatında olumlu gelişmelerin olabileceği, keyifli ve neşeli bir gün geçirebilirsin. Sevdiklerinle ilişkilerini kendi ideallerin ve ilkelerin doğrultusunda düzenleyebilir, yeteneklerini geliştirebilirsin. Sosyal medyadan gelen haberler seni mutlu edebilir.

AKREP BURCU

Sevgili Akrep; aile yaşamınla ilgili ilişkileri gözden geçirerek, gizli ve derinden girişimlerde bulunabilirsin. Evine zaman ayırarak, yaşadığın yere dair kararlar alabilirsin. Duygularını göz ardı ederek harekete geçebilir, özgür ve bireysel hareket etmeni engelleyen konuları hayatından çıkarmak için adımlar atabilirsin.

YAY BURCU

Sevgili Yay; iletişim trafiğinin hızlanması, birçok sosyal organizasyona katılmanı gerektirebilir. Kişisel gelişimini sağlayacak eğitimlere katılabilir, keyif alacağın yolculuklara çıkabilirsin. Kendini yazılı ve sözlü güzel ifade edebileceğin bir günde olabilir, sosyal medya paylaşımları yapabilirsin.

OĞLAK BURCU

Sevgili Oğlak; önümüzdeki birkaç gün ekonomik konularla ilgili girişimlerini hızlandırabilirsin. Kontrolünde olmayan gelişmeler karşısında doğru stratejileri belirlemek için soğukkanlılıkla kararlar alabilir, ideallerin ve ilkelerin doğrultusunda yeteneklerini ön plana çıkarabilirsin.

KOVA BURCU

Sevgili Kova; burcunda hareket etmekte olan Ay, yaşamına dair hedeflerini gözden geçirmene ve girişimlerde bulunmana işaret edebilir. Aynı görüşü paylaştığın kişi ve grupların seni desteklemesiyle ön plana çıkabilir, kendini ifade edebilirsin. Bugün sosyal organizasyonları planlamak sana düşebilir.

BALIK BURCU

Sevgili Balık; bugün yalnız kalmaya ve kendi içine çekilmeye ihtiyacın olabilir. Gerçi iş ve sosyal hayatın gerekliliklerini yerine getirmek için iletişimi kesmeyeceksin ancak düşüncelerini açıklarken duygularını kendine saklayabilirsin. Hedeflerini gerçekleştirmek için hem zamana hem de objektif bir bakış açısına ihtiyacın var.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.