İhsan Akça

İhsan Akça

15 Temmuz unutulur mu?

15 Temmuz unutulur mu?

15 Temmuz 2016 gününü unutmak mümkün mü? Mümkün olur mu kendi ekmeğiyle yetiştirdiği evlatları satılmış, nankör hoca müsveddesi Fetö’nün beyin yıkamasıyla vatan hainleri olmuş öyle kandırılmışlar ki kendi kardeşlerini kendi milli servetlerini öldürmekten tahrip etmekten hiç çekinmediler. Bunu ancak beyni yıkananlar yapacaklarının yanlış olduğunu anlamayanlar yapardı. Bu suçu işleyenlerde bunu yaptılar. Fetö’nün onları yanılttığını hiç anlamadılar. Anlayıp o hatadan dönenler pişman olanlar vatanına sahip çıkanların yanında yer aldılar. Fakat halen inat edip kandırıldıklarını kabul etmeyenler ise hukukun vereceği karara razı olmak zorundadır. Özgürlüklerin kısıtlanması yapılan hatalardan vazgeçilmesini sağlamalıdır eğer sağlamıyorsa ( adalet) onların aleyhine milletin lehine tecelli eder.

Fetö denene inanmışlar halende inanmaya devam edenler gelin bu inadınızdan vaz geçin çünkü kandırıldınız. Sizinki vatan millet sevgisi değildir. Körü körüne Fetö’ya itaattir. Kandırılmışlıktır bu davranışınız hem sizi hem çevrenizi hem de milletimizi üzmektedir. Fetö’ya değil devletinize sahip çıkın Fetö’nun milletimize verdiği zarara ortak olmayın. Sizi genç yaşınızda kandırmış türlü vaatlerle aldatmış olabilir. Ama bunun sonu yok gelin hepimizin teminatı Türkiye Cumhuriyeti Devletine ve kanunlarına teslim olun. Bu millet hiçbir zaman ne Fetö’ya ne de her türlü teröre boyun eğmez bunu bu güne kadar anlamadıysanız bundan sonra anlamaya çalışınız.

15 Temmuz 2016 günü akşam saat 22.30’lardan sonra bu millete yapmaya çalıştığınız kötülükten utanmayanlar sizler bu milletin ekmeğiyle büyüdünüz, sırtınıza giydiğiniz üniformaların parası bile bu milletin vergileriyle sağlandı. O kullandığınız silah ve her türlü mühimmat bu milletin vergileriyle alındı. O kullandığınız uçaklar, helikopterler, tanklar bu milletin malıydı nasıl oldu da milletin malıyla milletin malına zarar verdiniz. Nasıl oldu da kendi kardeşlerinizin üzerine mermiler yağdırdınız. Elinde yalnız bu milletin şanı şöhreti olan bayrağı taşıyanlara ateşle karşılık verdiniz. Karşınızdaki Amerika’nın Avrupa’nın conileri değildi. Kendi kan kardeşlerinizdi. Hiçbirinizin vicdanı sızlamadı mı? Size emir verenler de Türk kanı olamaz onlarınki de her halde coni kanıydı. Türkiye Büyük Millet Meclisini, Emniyet Müdürlüğünü, cumhurbaşkanlığı külliyesini, Genelkurmayı, MİT binasını, Gölbaşındaki o vatan evlatlarının üzerine mermiler yağdırdınız. Bu milletin yurdunun her yerinde 249 cana kıydınız. İki bin ’den fazla insanımızı sakat bıraktınız. O tankın altına yatardan hiç mi ibret almadınız. O 249 şehidin iki bin den fazla gazinin hiçbir beklentisi yoktu. Tek beklentisi ve amacı bayrağı dalgalansın, ezanı susmasın, vatanına ve milletine bir şey olmasın, onlar bunu düşünürken sizin gibi satılmışlar belki de sizlere vaat edilen makamlar peşindeydiniz.

O gün gece sabaha kadar nöbet tutan canından olan aziz şehitlerimiz ruhunuz şad olsun, gazilerimiz size de Allah’tan acil şifalar diliyorum. Bu millet sizin gibi vatan evlatları oldukça ne bayrağı iner ne de ezanları susar. Bu memleketin vatansever evlatları Allah hepinize güç kuvvet versin. Vatan için millet için çalışanlara Allah her zaman yardımcıdır. Bundan bu millete zarar veren vatan hainleri bir daha ders alsın.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İhsan Akça Arşivi