17 Kasım 2018 burç yorumları

17 Kasım 2018 burç yorumları

17 Kasım 2018 burç yorumları
Yayınlanma:
Güncelleme:

KOÇ BURCU

Sevgili Koç; hayal ve vizyonların güne damga vururken, duygusal olarak da oldukça hassas olabilirsin. Sosyal medyadan duyabileceğin haberlerin etkisinde kalman da mümkün. Merkür’ün geri hareketiyle, eğitim, yurtdışı bağlantılı işler ya da seyahatlerinde erteleme, yazılı ve sözlü diyaloglarında bazı yanlış anlaşılmalar yaşayabilirsin.

BOĞA BURCU

Sevgili Boğa; özellikle dostlarına finansal durumunu etkileyecek sözler vermemeye dikkat etmeli, yapamayacağın işlerin sorumluluklarını almamalısın. Merkür’ün geri hareketi, borç ve alacak işlerini gündemine getirirken, iletişimsel boyutta ve evrak işlerinde sorun yaşamana neden olabilir. Risk içeren yatırımlardan uzak durmalısın.

İKİZLER BURCU

Sevgili İkizler; yönetici gezegenin Merkür’ün karşıt burcunda gerilemeye başlamasıyla, her türlü iş ve iş birliğinde yanlış anlaşılmaya ve anlamaya açık olabileceğini, işin içinden çıkamayacağın durumlar yaşayabileceğinin uyarısını vermekte. Günü, kendini ifade edebileceğin sosyal alanlarda geçirebilir, fedakâr ve hassas olabilirsin.

YENGEÇ BURCU

Sevgili Yengeç; bugün itibariyle günlük işlerinde yaşayabileceğin birtakım aksilikler, ufak tefek kazalar ve sağlığınla ilgili durumlar aralık ayının ortalarına kadar zaman zaman gündeminde olabilir. Çalışma alanında iletişim sıkıntılarıyla karşılaşman mümkün. Gün içerisinde uzaklardan gelen haberlerle kısa bir yolculuğa çıkabilirsin.

ASLAN BURCU

Sevgili Aslan; hafta sonunda yaratıcı çalışmalarına ağırlık verebilir, sezgilerini kullanabilirsin. Çocuklarla iletişimin yoğunlaşırken, keyfin de artabilir. Harcamalarda daha dikkatli olmalısın. Merkür’ün aşk evindeki geri hareketi, rekabetçi olmana neden olabileceği gibi önyargılı ve eleştirel olman da zaman zaman başını derde sokabilir.

BAŞAK BURCU

Sevgili Başak; yönetici gezegenin Merkür’ün ev ve aile alanında yapacağı geri hareket, iletişim konusunda zorlanabileceğini gösterirken, ev içi tadilat, dekorasyon girişiminde ve gayrimenkul konularında beklentilerin karşılanmayabilir. Gün içinde ilişkilerin önem kazanırken, senin dışında gelişen koşullar, kendini huzursuz ve dağınık hissetmene neden olabilir.

TERAZİ BURCU

Sevgili Terazi; birtakım eğitim fırsatları ve kısa seyahatler gündemine gelirken, yakınlarınla olan iletişimlerin de artabilir. Aralık ortalarına kadar duygularınla mantığını dengede tutmak, fikir ayrılıklarına karşı temkinli davranmak ve trafikte dikkatli olmakta fayda var. Gün içerisinde, işlerini aceleye getirmemeye çalışmalısın.

AKREP BURCU

Sevgili Akrep; İlişkilerinde fedakârlık yapmanı gerektirebilecek bir döneme giriyorsun. Yaratıcılığın sanatsal başarı kazanmanı sağlayabilir. Merkür’ün kazançlar evindeki geri hareketi, mali konularını tekrar gözden geçirmene imkân verirken, kazançlarını ve aynı zamanda harcamalarını da arttırabilir. Sağlığın ve finansal durumunla ilgili konularda temkinli olmalısın.

YAY BURCU

Sevgili Yay; burcunda geri harekete başlayan Merkür, seni kişisel kararlarında acele etmemen için uyarıyor. Düşünmeden alabileceğin kararlar, hedef ve planlarının değişmesine neden olabilir. İletişimine ve iletişim diline dikkat etmende fayda var. Gün içerisinde, kendin ve ailen için hırslarını törpülemen, gerçekçi düşünmen ve mantıklı hareket etmen gerekebilir.

OĞLAK BURCU

Sevgili Oğlak; sezgilerini dinlemen ve fikirlerine dikkat etmen gereken bir günde olabilirsin. Yakınlarının eleştirilerinin kalbini kırmasına izin vermemelisin. Merkür’ün geri hareketi, hayatına şekil verdiğin bu süreçte eskiyle hesaplaşmanı bitirip, yeniye odaklanman ve mantıklı olman konusunda seni uyarıyor. Düşüncesiz ve önyargılı davranmak zihnini yorabilir.

KOVA BURCU

Sevgili Kova; yeteneğini kullanarak, maddi kazancı yüksek bir işin alt yapısını planlayabilirsin. Kendini mutlu hissetmek için aşırı harcamalar yapmamaya çalışmalısın. Merkür’ün geri hareketi, sosyal gruplar içerisinde bir takım fikir ayrılıkları ve gerginlik yaşamana neden olabilir. Hedeflerini kazanca çevirme fırsatları yakalayabilirsin.

BALIK BURCU

Sevgili Balık; korkularını bastırıp, hislerine güvenmelisin. Kariyerin, eğitim hayatın ya da hukuksal bir konuda şans senden yana olabilir. Merkür’ün geri hareketi, çalışma hayatında ve yabancılarla olan iletişiminde sağduyulu olman için seni uyarıyor.  İş ve sosyal hayatınla ilgili radikal kararlardan uzak durmanda fayda var.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.