1926 Polatlı çok hızlı

Bölgesel Amatör Lig’e yükselen 1926 Polatlı Belediyespor Üçüncü Lige yükselmek için iddialı bir kadro kurmak için kolları sıvadı.

1926 Polatlı çok hızlı
Yayınlanma:
Güncelleme:

30 Yıl sonra yeniden eski başarılı günlerine dönen ve üst üste kazandığı şampiyonluklarla kısa sürede Bölgesel Amatör Lig’e yükselen 1926 Polatlı Belediyespor Üçüncü Lige yükselmek için iddialı bir kadro kurmak için kolları sıvadı.

30 Yıllık bir mücadelenin ardından iki yıl içinde aldığı başarılı sonuçlarla BAL Ligine yükselme başarısı gösteren 1926 Polatlı Belediyespor Kulübü transferde sezonunu açtı. BAL Liginde iddialı kadro kurmak isteyen yönetim transferde hareketli günler yaşıyor. Kulüp yöneticileri BAL Ligine yükselenin ardından takımın başına teknik direktör olarak uzun yıllar profesyonel futbol oynamış ve gittiği her takımda başarılı olan Polatlılı Mesut Üretir’i getirerek başladı. BAL Ligi tecrübesi olan Mesut Üretir’in direktifleri doğrultusunda birbirinden kaliteli futbolcularla görüşen yönetim önceki akşam iftar yemeğinde futbolcularla bir araya geldi.

SPORTİF DİREKTÖR MEHMET SOYKÖK

Öte yandan iftardan sonra yapılan transfer sözleşme imza töreninde flaş bir isimde teknik kadroya dahil oldu. Uzun yıllar Trabzonspor, Ankaragücü, Kayserispor başta olmak üzere birçok profesyonel takımla ismi özdeşleşmiş ve sonrasında Hasan Şaş, Gökhan Gönül, Ümit Özat gibi futbolcuların resmi menajerliğini yapmış aslen Polatlılı olan Mehmet Soykök takımın sportif direktörlüğüne getirildi. Soykök imza töreni yaptığı açıklamada, “Başarılı olmak için çok çalışacağı ve Polatlı’yı layık olduğu yere elbirliği ile birlikte çıkaracağız” şeklinde konuştu.

BAŞARILI OLACAĞIZ

Yönetim Kurulu Başkanı Hüdaverdi Yavaş önderliğinde kurulan transfer komitesi eski ve yeni futbolcuların tamamıyla sözleşme imzaladı. Uzun süren pazarlıklar sonrasında mevkisinde başarılı olan futbolcuları ince eleyip sık dokuyarak transfer ettiklerini söyleyen Kulüp Başkanı Hüdaverdi Yavaş “Hedeflerimiz bu yıl 3. Lige Polatlı’ya yakışır bir futbol oynayarak çıkmak. Bunun için kadromuzu koruduğumuz gibi yeni futbolcu arkadaşlarımızla kadromuzu güçlendirerek iddialı bir kadro kuruyoruz ve istediğimiz başarıyı yakalayacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.

SÖZLEMŞE İMZALAYAN FUTBOLCULAR ŞUNLAR

Yapılan görüşmelerde sözleşme imzalanan futbolcular şunlar, Ömer Fırat Çelik orta saha-Altındağ Belediyespor, Celalettin İmal stoper Altındağ Belediyespor, Batuhan Kızıltaş forve 1926 Polatlı Belediyespor, Gökhan Güleç sol açık 1926 Polatlı Belediyespor, Doğukan Aydoğan orta saha 1926 Polatlı Belediyespor, Sefa Emektar sol açık 1926 Polatlı Belediyespor, Cenk Yılmaz sağ bek Çubuk Spor, Emre Taşkoparan orta saha Çubuk Spor, Hasan Üstünkaya sol bek Çubuk Spor, Hasan Emre Mutluer kaleci Osmanlıspor, Fatih Özaydın forvet Altındağ Belediyespor, Onur Demirci orta saha 1926 Polatlı Belediyespor, Sarper Kıskaç stoper1926 Polatlı Belediyespor, Mesut Harman sol bek Ormanspor, Kürşat Eler orta saha Keçiörengücü, Onur Üstündağ sağ bek Polatlıspor ve Mehmet Ali Ay orta saha Sincanspor. Öte yandan Bartınspor’un birinci kalecisi Mehmet Dilaver ile de görüşmelerin olumlu olacak şekilde devam ettiği belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.