5 Haziran burç yorumları

5 Haziran burç yorumları

5 Haziran burç yorumları
Yayınlanma:
Güncelleme:

KOÇ BURCU

Sevgili Koçlar, bugün sosyal bir aktiviteyi ya da sevgilinizle bir araya gelmeyi dört gözle bekliyor olabilirsiniz, ancak kontrolünüzün dışındaki durumlar sizin için beklenmeyen bazı engeller yaratabilir. Panik yapmayın. Odaklanırsanız, engelleri aşmak ve yapmak istedikleriniz için bir yol bulabilirsiniz. Yaratıcı projelerde yer alıyorsanız, bugün kendinizi yetersiz hissedebilirsiniz. Bu durum, yarın geçecektir.

BOĞA BURCU

Sevgili Boğalar, geçtiğimiz birkaç gün kendinizi fiziksel olarak güçlü hissediyor olsanız da, bugün hava koşulları keyifsiz hissetmenize neden olabilir. Hatta biraz sersemlik yaşayabilirsiniz. Bu endişelenecek bir şey değil, ama bunu kolaylaştırmaya çalışmalısınız. Eğer kendinizi hissetmiyorsanız egzersiz yapmayın. Biraz dinlenin. Bazı işleri ertelemek zorunda kalsanız bile, uzun vadede daha iyi olacaksınız.

İKİZLER BURCU

Sevgili İkizler, bugün katılacağınız etkinlikte duygusal meseleler gündeme gelebilir. Etrafınızdakiler stresli görünüyor. Her şeye hazırlıklı olun. Tutkulu çatışmalardan uzak durmaya çalışın ve tehlikeli sularda yüzmeyin. Böyle zamanlarda, odak noktası olmaktansa kendinizi geri planda tutun.

YENGEÇ BURCU

Sevgili Yengeçler, bugün evinize giren biri stresinizi artırabilir. Konuya objektif yaklaşarak basıncı hafifletmeye çalışın. Tavsiyede bulunmamak bu durum için iyi olabilir. Bu kişinin onu rahatsız eden şeylerle yüzleşmeye ihtiyacı var. Kendinize zaman ayırmayı ve işlerinizi halletmeyi unutmayın.

ASLAN BURCU

Sevgili Aslanlar, dostlar, komşular ve akrabalar bugün özellikle stresli görünebilir. Onlarla yoğun iletişim kurmak için iyi bir gün değil. Konuşmalarınızda daha net ve tutarlı olun. Evinizde kalmak ve kitap okumak için harika bir gün. Zihniniz alışılmadık fikirlere açık. Bunu iyi değerlendirmelisiniz.

BAŞAK BURCU

Sevgili Başaklar, bugün mali konularla ilgili endişelerini dile getiren insanlarla karşılaşabilirsiniz. Onlardan etkilenmemeye çalışın ve kesinlikle kendi mali durumunuz için endişelenmeyin. Bu konuda sert ve büyük adımlar atmaktan kaçınmalısınız. Bekleyin ve neler olduğunu görün. Yakında rahat bir nefes alacaksınız.

TERAZİ BURCU

Sevgili Teraziler, sizdeki veya yakınlarınızdaki stres, bugünkü ilişkilerinizde bazı sorunlara neden olabilir. Nesnel olmaya ve mantıklı düşünmeye çalışın. Olası tartışmalarda pişman olacağınız şeyleri söylemekten kaçınmalısınız. Bu geçici durumun ilişkilerinize zarar vermesine izin vermeyin. Yarın her şey normale dönecek.

AKREP BURCU

Sevgili Akrepler, stres bugün sizi etkileyebilir. Hırsınızı geçici olarak kaybedebilir ve gerçekten buna değip değmediğini merak edebilirsiniz. Projelere başlamak veya önemli tartışmalarda bulunmak için iyi bir gün değil. Evinizde zaman geçirmeye çalışın. İsterseniz biraz dinlenin. Birkaç işi atlayabilirsiniz. Bu uzun vadede daha iyi olmanıza yardımcı olacaktır.

YAY BURCU

Sevgili Yaylar, yakın arkadaşlıklar ya da aşkla ilgili şaşırtıcı yeni gelişmeler bugün yolunuza çıkabilir. Birisi sizden uzaklaşabilir ya da size daha da yaklaşabilir. Bu, ilk başta biraz rahatsız edici, ama fikre alıştıktan sonra mutlu olacaksınız. Sosyal etkinlikler ve grup etkinlikleri de beklenmedik olayları karşınıza çıkarabilir. Bomba bir habere hazır olun.

OĞLAK BURCU

Sevgili Oğlaklar, bugün beklenmedik gelişmeler, ev hayatınızı etkileyebilir veya ailenizle birlikte sessiz bir akşam geçirmeyi planlayabilirsiniz. Gelişmelerin sizi aşağı çekmesine izin vermeyin. Yakınlarınız sayesinde, yararlı kapılar açabilirsiniz. Ne yapılması gerekiyorsa onu yapın. Daha sonra yaptıklarınıza için sevineceksiniz.

KOVA BURCU

Sevgili Kovalar, size uzak olan biriyle telefonda konuşmayı dört gözle bekliyor olabilirsiniz, ancak kontrolünüzün dışındaki durumlar buna engel oluyor. Birbirinizi özlüyorsunuz. Bu duygunun azalmasına izin vermeyin. Arkadaşınıza ulaştıktan sonra heyecan verici ve duygusal olarak tatmin edici bir konuşma yapacaksınız.

BALIK BURCU

Sevgili Balıklar, iş ve para meseleleri iyi gitse de, ekonomiyle ilgili rahatsız edici haberler bugün size ulaşabilir. Ancak gerçekleri kontrol edene kadar duyduğunuz her şeyi doğru olarak kabul etmeyin. Ortalıkta fazlasıyla dedikodu ve yanlış bilgi dolaşıyor. Kesinlikle nesnelliğinize asılmak için iyi bir gün.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.